Nevşehir Valimiz Mehmet CEYLAN,Avanos İlçemizdeki Yeni Tesislerde İncelemelerde Bulundu
 
Nevşehir Valimiz Mehmet CEYLAN Avanos’a gelerek, ilçedeki yeni tesislerde incelemelerde bulundu ve resmi kurumlara ziyaretler gerçekleştirdi.

Ziyaretler kapsamında; Avanos Kaymakamlığı, Belediye Başkanlığı, yeni ilçe Emniyet Müdürlüğü, Sağlık Grup Başkanlığı ve hastane inşaatı çalışmalarının yanı sıra Avanos Lisesi yanında bulunan yeni kapalı spor salonu tesisi ve İlçe Jandarma Komutanlığı ziyaret edildi.

Nevşehir Valimiz Mehmet CEYLAN’a Avanos Kaymakamımız Mustafa ELDİVAN, İlçe Garnizon Komutanımız Serkan KOCAMANOĞLU ve Avanos Belediye Başkanı Dr. Mustafa KÖRÜKCÜ eşlik etti.

Ziyaretlerde yeni Emniyet Müdürlüğü binası, 10 yataklı Avanos Hastanesi ve Avanos Lisesi yanında bulunan yeni kapalı spor salonu tesisleri gezilerek incelemelerde bulundu.

Nevşehir Valimiz Mehmet CEYLAN, Avanos Belediye Başkanı Dr. Mustafa KÖRÜKCÜ’yü Ziyaret Etti
 
Nevşehir Valimiz Mehmet CEYLAN, Avanos Belediye Başkanı Dr. Mustafa KÖRÜKCÜ’yü ziyaret etti.

Nevşehir Valimiz Mehmet CAYLAN Avanos’a gelerek ilçemizde ziyaretlerde bulundu.  Nevşehir Valimiz Mehmet CEYLAN’ı Avanos Kaymakamımız Mustafa ELDİVAN, İlçe Garnizon Komutanı Serkan KOCAMANOĞLU, Avanos Belediye Başkanı Dr. Mustafa KÖRÜKCÜ, İlçe Emniyet Müdürü Erkin TURGUT ve daire müdürleri karşıladı.

Hükümet konağı ziyaretinin ardından Nevşehir Valimiz Mehmet CEYLAN Avanos Belediyesini ziyaret etti. Belediye ziyaretinde Avanos ilçe Kaymakamı Mustafa ELDİVAN ve Avanos Belediye Başkanı Dr. Mustafa KÖRÜKCÜ Nevşehir Valimiz Mehmet CEYLAN ile Başkanlık Makamında çay içerek sohbet ettiler.

Nevşehir Valimiz Mehmet CEYLAN, Belediye binamızın üst katındaki terasta Avanos manzarasına karşı Avanos Belediye Başkanı Dr. Mustafa KÖRÜKCÜ ve Avanos Kaymakamı Mustafa ELDİVAN ile sohbet etti. Sohbette; Avanos un Belediye Başkanı Sayın Dr. Mustafa KÖRÜKCÜ Belediyemizin çevre düzenleme ve rekreasyon çalışmaları hakkında bilgiler verdi.