Nevşehir Valisi Mehmet Ceylan'ın Derinkuyu ilçe ziyaretinde, Derinkuyu Kaymakamı Sayın Mithat Can Kutluca,Nevşehir İl Sağlık Müdürü Sayın Dr. Rahim Ünlübay ve Nevşehir İl Milli Eğitim Müdür Vekili Osman Balak eşlik etti.

Vali Ceylan Derinkuyu da Yapımı devam eden 10 yataklı entegre hastanenin inşaatı , Derinkuyu Mehmet Ekmekçi Anadolu Lisesi pansiyonu ve 24 derslikli Derinkuyu İmam Hatip Ortaokulu inşaatını da gezerek yetkililerden bilgi aldılar.


İlimiz Valisi Sayın Mehmet CEYLAN İlçemizi 17.12.2013 Salı günü ziyaret ederek devam eden projeler ve kamu yatırımları ile ilgili gezi ve incelemelerde bulundu. İlk önce Kaymakamlığımızı ziyaret ederek İlçemiz Kaymakamı Sayın Mithat Can KUTLUCA'dan İlçede devam eden projeler ve yatırımlar hakkında bilgi aldı.


Daha sonra yapımı devam eden 10 yataklı devlet hastanesi inşaatında incelemelerde bulunarak yetkililerden bilgi aldı. Ardından yapımı tamamlanıp Ekim ayında faaliyete geçen yurt binasında incelemelerde bulundu. akabinde de temeli ekim ayı içerisinde atılan ve yapımı devam eden İmam Hatip Lisesi Binasında incelemelerde bulundu. Gezi ve incelemelerden sonra İlçemiz Kaymakamı Sayın Mithat Can KUTLUCA'nın talebi üzerine mülkiyeti Hüseyin KARA'ya ait çarşı içerisindeki tarihi evde incelemelerde bulunarak bu yerin yaptırılacak olan restorasyon çalışmaları hakkında İlçemiz Kaymakamı Sayın Mithat Can KUTLUCA'dan bilgi aldı. Yapılan gezi ve incelemelerden sonra İlçemiz Kaymakamı Sayın Mithat Can KUTLUCA tarafından Derviş Bey Cafe' de sunulan ikramdan sonra Sayın Valimiz Mehmet CEYLAN Yeraltışehri yanındaki işletmeciliğini İbrahim KESKİN'in yaptığı Kahvehane'de Vatandaşlarımızla yapmış olduğu sohbet toplantısından sonra İlçemizden ayrıldı.