Nevşehir'de Vergi Haftası dolayısıyla düzenlenen Sloganlı Afiş Yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödülleri Vali Mehmet Ceylan tarafından verildi.
24 Şubat-2 Mart tarihleri arasında kutlanan Vergi Haftası dolayısıyla İl Defterdarlığı tarafından düzenlenen Sloganlı Afiş Yarışmasında dereceye giren öğrencilerin ödüllendirilmesi amacıyla Valilik Toplantı Salonunda tören düzenlendi. Vali Mehmet Ceylan'ın yanı sıra İl Defterdarı Hatice İşcen Ercoşman, İl Milli Eğitim Müdürü Osman Şimşek, dereceye giren öğrenciler ve öğretmenleri katıldı.

Burada konuşan İl Defterdarı Ercoşman, toplumsal hayatın getirdiği ortak ihtiyaçların karşılanmasında kullanılan yegane finansman kaynağının toplumu oluşturan bireylerden güçlerine göre alınan vergiler olduğunu belirterek günümüzde kamu gelirleri arasında ilk sırayı vergilerin aldığını vurguladı. Verginin kamuya ait hizmetlerin giderlerini karşılamak amacıyla şahıs ve şirketlerden karşılıksız kanuna dayanılarak güçlerine göre alınan devamlı veya geçici değerler olduğunu ifade eden Ercoşman, vergi bilincinin küçük yaşlardan itibaren toplumun her kesimince sağlanması gerektiğini vurguladı.

Vali Ceylan'da, vergi bilincinin oluşturulması nedeniyle kutlanan Vergi Haftası dolayısıyla düzenlenen yarışmada dereceye giren öğrencileri ve öğretmenlerini tebrik etti.

Daha sonra yarışmada birinci olan Özel Altınyıldız Koleji Anadolu Sağlık Meslek Lisesi öğrencisi Maide Nur Baykaplan, Özel Altınyıldız Koleji Öğrencisi Gülbeste Özdemir ve Nevşehir Kız Teknik ve Meslek Lisesi Öğrencisi Gülşah Çeliköz'e Notebook, fotoğraf makinesi ve MP4 Müzik Çalar hediyeleri Vali Ceylan tarafından verildi.