KARDELEN KOLEJİ ÖĞRENCİLERİ VALİ MEHMET CEYLAN'I ZİYARET ETTİ

 

Nevşehir Özel Kardelen Koleji İlkokul 2. sınıf öğrencileri Nevşehir Valisi Mehmet Ceylan'ı İlköğretim Haftası etkinlikleri kapsamında ziyaret etti.

Özel Kardelen Koleji Genel Müdürü Ali Kaplan ve İlkokul 2. sınıf öğrencileri Yasin Kaan İnceçayır ve Ada Tunçkanat Nevşehir Valisi Mehmet Ceylan'ı makamında ziyaret etti. Özel Kardelen Koleji İlkokul 2. sınıf öğrencilerinden Ada Tunçkanat arkadaşları adına Nevşehir Valisi Mehmet Ceylan'a çiçek takdim etti.

Özel Kardelen Koleji Genel Müdürü Ali Kaplan ziyarette Nevşehir Valisi Mehmet Ceylan'a 2013-2014 eğitim öğretim yılının ülkemize ve ilimize hayırlı olması temennisinde bulunurken şunları söyledi. '' Özel Kardelen Koleji olarak 2013-2014 eğitim öğretim yılında her yıl olduğu gibi bu yılda güzel bir başlangıç yaptık. 2013 LYS sonrasında 7 öğrencimiz tıp fakültesi kazandı. 86 öğrencimiz ise üniversiteli oldu. Şimdi de minik öğrencilerimiz ile ilköğretim haftası etkinlikleri nedeniyle sizi ziyaret etmekten dolayı son derece mutluyuz''dedi.

Nevşehir Valisi Mehmet Ceylan ise ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getirirken şunları söyledi. '' 2013-2014 eğitim öğretim yılı ülkemize ve ilimize hayırlı olsun. Nevşehir 2013-2014 eğitim öğretim yılına hazır bir şekilde başladı. Minik öğrencilerimizin bizleri ziyaret etmesi bizleri son derece mutlu etti. Özel Kardelen Koleji'ne 2013-2014 eğitim öğretim yılında başarılı bir yıl diliyorum''dedi.

Özel Kardelen Koleji 2. sınıf öğrencileri Ada Tunçkanat ve Yasin Kaan İnceçayır ise Nevşehir Valisi Mehmet Ceylan'a merak ettikleri soruları sorarken Nevşehir Valisi Mehmet Ceylan'ı Kardelen Koleji'ne gelerek kendilerini ziyaret etmelerini istediler. Nevşehir Valisi Mehmet Ceylan ise minik öğrencilere en kısa zamanda Özel Kardelen Koleji'ne gelerek kendilerini ziyaret edeceği konusunda söz verdi.