Nevşehir'in Mehmet Akif Ersoy Mahallesi Yeni TOKİ konutlarında 2 gündür suları akmayan mahalle sakinleri, kesinti nedeniyle mağdur oldu.

Mahalle sakinleri, iki gündür içme suyunun kesildiğini belirterek, sular akmadığı için temizliklerini yapamadıklarını, koktuklarını yaklaşan bayram sebebiyle temizlik yapamadıklarını kaydettiler.
 
FİB Haber Merkezimizi arayan Vatandaşlar çok mağdur olduklarını söyleyerek yetkililerin sorunu bir an önce çözmesini talep ediyor.

FİB Haber Merkezi olarak edindiğimiz bilgilere göre; Ana şebekede meydana gelen arıza sebebiyle yaşanan kesinti giderilerek dün akşam saatlerinde kademeli olarak verilmeye başlandı .Bu gün yaşanan kesinti ise MEDAŞ tarafından yapılan elektirk kesintisi sebebiyle yaşandığı belirtiliyor ve bakım çalışmalarının yapılmasının ardından elektiriklerin gelmesiylede mahalleye su verilemeye başlanacağı bildirildi.

Öte yandan Nevşehir Belediyesinden yapılan açıklamada Vatandaşlarımızın mağduriyetini önlemek için Nevşehir Belediyesi İtfaiye ekiplerince Mahalleye tankerlerle su götürdükleri ifade edildi.