Nevşehir Valimiz Sayın Mehmet CEYLAN ve Genel Sekreterimiz Sayın Abdulkadir TATAR yol çalışmalarını incelediler, Önce Ürgüp  Dervent vadisindeki 8 KM ‘lik yolu ziyaret ettiler, Ürgüp Belediye Başkanı Fahri YILDIZ’ da bu ziyarete eşlik etti, yapılan görüşmede yolun en kısa sürede bitirileceği belirtildi.

Ürgüpten sonra Özkonak-Topaklı yoluna geçen sayın Vali ve Genel Sekreterimiz buradaki çalışmalarıda yakından takip etti, Genel Sekreterimiz bu yollar hakkında Sayın Valimize geniş bilgiler verdi, Özkonak Belediye Başkanı Osman KUTAY’da teşekkürlerini iletti, 

Genel Sekreterimiz ve Sayın Valimiz daha sonra Özel İdare İşçilerinin Kampını ziyaret etti. Bütün personele moral ve destek vererek hepsine teşekkür ettiler.
Nevşehir Valisi Mehmet Ceylan, Ürgüp ve Avanos arasındaki yol genişletme ve asfalt çalışmalarını inceledi.

Yolun 1,5 ayda tamamlanabilmesi için "Paramız var mı? , İş Makinelerimiz var mı? Belediye desteğimiz var mı? sorularını soran Ceylan, tüm sorulara evet cevabını alınca "O Halde bu yolu temmuz sonlarına bitirmememiz için bir sebep yok" dedi.


İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Abdulkadir TATAR da yolun temmuz ayı sonuna tamamlanabilmesi için ne gerekiyorsa yapılacağını ifade etti. 

Vali Ceylan'a Avanos Kaymakamı Mustafa Eldivan ve Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız eşlik etti.