Nevşehir Forum Kapadokya'da bulunan Bimeks mağazası bugün ilginç bir evlilik teklifine şahit oldu.

İşte Gençlerimizin Evlilik Teklifi Öyküsü

Nevşehir'de yaşayan Samet Pınarbaşı, Nevşehir ve Kapadokya bölgesinin Organizasyonda önemli ismi FİB Ajans Organizasyonu ziyaret ederek, aile kurmayı hayal ettiği kız arkadaşına çok özel bir Evlilik Teklifi yapmak istediğini belirtti. Zira, Evlilik yolunda ki ilk adım için profesyonel bir yardımcı gerekiyordu. 

Bunun üzerine, FİB Ajans Organizasyon AR-GE ekibini ziyaret ederek evlilik teklifi konusunda uzun süren titiz bir çalışma planlandı. Zira, En küçük bir aksilik bile hazırlanan süprizin büyüsünü bozabileceğinden Herşey kontrol altında tutulmalıydı ve bu yüzden Samet Pınarbaşı'yla toplantılarla istişarelerle herşey konuşulup görüşülerek karara bağlandı.

Herşey Hazır...!

Artık planın işlemesi için hazırlıklar tüm detaylarıyla en ince ayrıntısına kadar tamamlanmış ve Genç çiftimizin bu özel Evlilik Teklifi için beklenen gün gelmiş çatmıştı...



Buluşma yeri olarak Forum Kapadokya AVM'de Bimeks'i seçen Samet, kız arkadaşına hayatı boyunca unutamayacağı bir sürpriz yaptı.



Nevşehir'de yaşayan Samet Pınarbaşı isimli genç, bir süredir birlikte olduğu kız arkadaşı Miyase Koyuncu'ya unutulmaz muhteşem bir organizasyonla sürpriz bir evlenme teklifi yaptı.

Samet, hayatını birleştirmeye karar verdiği kız arkadaşı Miyase ile Kapadokya Forum AVM'de buluşarak, Bimeks mağazasını gezmek için içeri girdiğinde kendisi için hazırlanan muhteşem süprizden habersizdi.

Genç çiftimiz mağaza içerisine girdiğinde, BİMEKS'te ki tüm televizyon ekranlarında daha önce FİB ajans Organizasyon Evlilik Danışma birimi tarafından özel olarak hazırlanan klip yayına girdi.

Hazırlanan klipte Samet'in tüm eş dost akrabaları Gelin Adayı Miyase'ye seslenerek Samet seni çok seviyor;
 Bizim kızımız , Gelinimiz , Yengemiz Olurmusun ? gibi sorularla Miyase'ye ekranlardan seslenildi. Bir anda karşısına hazırlanan "Benimle Evlenirmisin?" pankartınıda gören Miyase bu süpriz evlilik teklifiyle unutulmaz bir gün yaşadı.
 
Elinde çiçek ve yüzükle evlilik teklifini yapan Samet Pınarbaşı'nın, “Benimle evlenir misin”? demesi üzerine Bu güzel ve unutulmaz sürpriz teklif karşısında bir süre şaşkınlığını gizleyemeyen Miyase ise, mağazada etrafını dolduranların alkış yağmuru altında "Evet" cevabı verdi.

Yüzüğün takılmasının ardından  konfeti patlatarak çifti tebrik ettiler.

Tüm bu olup bitenleri mağaza dışındaki bankta uzaktan takip eden Samet'in babası Gürbüz Pınarbaşı'da; Her ne kadar ben içeri girmedim hiçbirşeyden haberim yok desede, Evladının Evlilik teklifinin cevabını merakından olsa gerek,heyecanla mağaza içerisine girdiği 
Kamera görüntülerinden ortaya çıkınca da, Film çeviriyorlar dediler, bende figuran olmaya geldim ifadeleriyle itiraf etti. 

Pınarbaşı Ailesi, bugün Allahın Emri, Peygamberin Kavli ile Koyuncu Ailesini ziyaret ederek Samet'e Miyase'yi isteyecekler...

FİB Ajans Organizasyon olarak, Şimdiden genç çiftimize bir ömür boyu mutluluklar dileriz.

HERŞEY ÇOK GÜZELDİ...


Samet'in süpriz Evlilik teklifini kabul eden Miyase , www.fibhaber.com a yaptığı açıklamasında, "Dün gerçekleşen bu muhteşem organizasyon Için çok teşekkür ederim.Gerçekten çok duygulandım... Emeğinize sağlık. Hizmet kaliteniz cok mutlu etti beni.. FİB ajans Organizasyon a sonsuz teşekkür ediyorum "dedi.

Kız arkadaşına evlilik teklifi yapan Samet Pınarbaşı, “ FİB Ajansa, çok değerli ekibine ve özellikle İbrahim beye herşey için çok teşekkür ediyorum. Bugün herşey çok güzeldi tüm çalışanlarınıza da ayrıca teşekkür ediyorum çok cana yakın profesyonel bi Ekibiniz var" dedi. Pınarbaşı, BİMEKS mağazası yetkililerine de ev sahipliği ve gösterdikleri ilgi alakadan dolayı teşekkür etti.

Yaşam boyu birbirinizi daima sevmeniz ve hep neşe içinde, huzurlu bir hayat sürmeniz dileğimle... Elleriniz birbirinden hiç ayrılmasın. Unutmayın ki paylaştıkça çoğalan tek şey sevgidir, evlilikle ebedileştirdiğiniz ve kutsallaştırdığınız sevginiz hep çoğalsın! Mutluluklar...


"DAHA İYİSİ ANCAK RÜYALARDA OLUR"

Nevşehir ve Kapadokya Bölgesinde Düğün Nişan Sünnet Kına gibi tüm özel günlerinize fark katan FİB ajans Organizasyon size bir telefon kadar yakın...

0 384 212 9 444
0 532 627 28 74

www.fibajans.com