Nevşehir Emniyet Müdürlüğü KOM Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri uyuşturucu satıcılarına yönelik operesyon düzenledi.

Nevşehir'de uyuşturucu satıcılarına yönelik yapılan operasyonlarda 336 adet uyuşturucu hap ve yaklaşık 3 kilo esrar ele geçirildi.

Nevşehir'de uyuşturucu satıcılarına yönelik yapılan operasyonlarda 336 adet uyuşturucu hap ve yaklaşık 3 kilo esrar ele geçirildi.

Edinilen bilgiye göre; Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince, uyuşturucu madde ticareti yapan sokak satıcılarına yönelik operasyon düzenlendi. M.Ö., A.S., İ.Ç. ve C.Ş. isimli şahısların ev ve araçlarında yapılan aramada 336 adet uyuşturucu hap, yaklaşık 3 kilo uyuşturucu ve bir adet hassas terazi ele geçirildi.

Olayla ilgili gözaltına alınan şahıslar, emniyetteki ifadelerinin ardından savcılığa sevk edildi.

Nevşehir Emniyet Müdürlüğü KOM Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri Nevşehir de iki farklı ayrı operasyon düzenlendi...


Nevşehir Emniyet Müdürlüğü KOM Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri uyuşturucu satıcılarına yönelik operesyon düzenledi. İşte tüm Detaylar www.fibhaber.com da...

İLİ: NEVŞEHİR

KURUMU : İl Emniyet Müdürlüğü

ŞUBE : KOM Şube Müdürlüğü

KONU : Uyuşturucu Madde ile Mücadele

 

BASIN BİLGİ NOTU

  Nevşehir Emniyet Müdürlüğü KOM Şube Müdürlüğünce İlimiz Merkezinde uyuşturucu madde ticareti yapan ve sokak satıcıları olarak tabir edilen şahıslara yönelik olarak  16.09.2014 ve  17.09.2014 tarihinde yapılan çalışmalarda :

OLAY 1 :

  KOM Şube Müdürlüğüne İlimiz merkezindeki uyuşturucu madde satıcılarına yönelik olarak sürdürülen çalışmalarda ; 16.09.2014 günü saat 19:00 sıralarında M.Ö – A.S ve İ.Ç İsimli sahışlar yakalanmış , şahısların üzerinden ve araçtan toplam 336 adet uyuşturucu hap ve 51.93 gram esrar maddesi  elde edilerek  gerekli  yasal  işlem  başlatılmıştır.

 

OLAY 2 :

   KOM Şube Müdürlüğümüzce İlimiz Merkezindeki uyuşturucu madde satıcılarına  yönelik olarak sürdürülen çalışmalarda : 17.09.2014 Günü saat : 17.00 sıralarında C.Ş  isimli şahsın ikametinde yapılan aramada 3.195.38 gram esrar maddesi ve uyuşturucu tartımında kullanılan 1 adet hassas terazi elde  edilerek  gerekli  yasal işlem başlatılmıştır.