Nevşehir İtfaiyesini alarma geçiren 6 farklı noktada meydana gelen yangın dolayısıyla İTfaiye erleri hafat sonunu geç saatlere kadar arazi yangını mesaisine ayırdılar.
Yazıktır Günahtır..!
Sebebi her ne olursa olsun yüzlerce böceği hayvanı yok eden çevre ve insan sağlığını tehdit eden bu yangınlar Ne dinen ne ilmen hiçbir şekilde ve mantıkla kabul edilir bir yanı yok...Ama sırf küçük şahsi hesaplar uğruna basitliklerini ortaya koyan bilinçsiz sorumsuz içerisnde Allah korkusu olmayan bu insanları kınıyoruz.

Ayrıca Nevşehir İtafiyesini alarma geçiren bu yangınlarla mücadele eden itfaiye erlerimizin zamanına yangında akıtılan onca suya emeğe yazık günah..
Velevki bu yangını çıkartanların evinde iş yerinde bir yangın çıksa doğabilecek tüm maddi manevi zararın sebebi olabileceklerini bile düşünemeyecek kadar küçük beyinlilere sesleniyoruz: İçinizde azıcık bir allah korkusu varsa bir daha böyle bir işe kalkışmayın...

Ayrıca hafta sonu Kıratlıoğlu mahallesinde bir evin bodrum katı henüz bilinmeyen bir sebeple yandı.Çıkan 6 arazi yangını ve mesken yangınını Nevşehir İtfaiyesinin büyük özveri ve gayretli çalışmaları neticesinde güçlükle söndürülebildi.

İşte Arazi yangınlarının çıktığı yerler: "Kepez bölgesinde tepenin ön kısımlarında öyleki şehre hakim merkezi yerlerden alevler gözüküyordu .Arazi yangınları Altınyıldız kolejinin orda Dedeman civarındada meydana geldi.