NEVŞEHİR(MHA) Ülkemizde geçtiğimiz yıl ilki kutlanan Amatör Spor haftası bu yıl Nevşehir’de de çeşitli etkinliklerle kutlanacak.

13-19 Ekim 2014 tarihleri arasında kutlanacak olan Türkiye Amatör Spor Haftası dolayısıyla Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile birlikte çeşitli etkinlikler düzenlemeyi planladıklarını kaydeden Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Mustafa Avcı, etkinliklere tüm Nevşehir halkını ve Sporcuları da davet ettiklerini dile getirdi.
Avcı, “Ülkemizde geçtiğimiz yıl ilk kez kutlanan ve bu yıl ikincisi kutlanacak olan Türkiye amatör Spor haftası dolayısıyla bizde Nevşehir’de Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğümüz ile birlikte çeşitli etkinlikler yapmayı planladık. Ülkemizde ve ilimizde amatör spora olan ilginin artırılması amacıyla düzenlenen etkinlikler çerçevesinde ilimizde Futbol, Masa Tenisi ve basketbol branşlarında etkinlikler yapacağız. Öte yandan bu etkinliklere katılacak olan 48 dolayındaki özürlü sporcumuza da madalya, kupa ve plaketler vereceğiz. Özürlü çocuklarımızın topluma kazandırılması, onların spora teşvik edilmesi açısından bu tür etkinliklerin son derece yararlı olacağına inanıyorum” diye konuştu.