Nevşehir Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince yapılan uygulamalarda çok sayıda suç aleti ele geçirildi. Emniyet yetkilileri, Nevşehir halkının huzur ve güvenliği ve Ramazan Bayramını huzur içinde geçirmeleri için genel asayiş ve güvenlik uygulamalarının şehrin değişik noktalarında yapılmaya devam edileceğini bildirdi.

 

Nevşehir Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince yapılan uygulamalarda çok sayıda suç aleti ele geçirildi.

 

Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı resmi ve sivil ekiplerce 10-14 ağustos tarihleri arasında yapılan uygulamalarda ve müdahale edilen olaylarda çok sayıda tüfek, tabanca, bunlara ait fişek ve mermiler ile pala, kama, bıçak gibi kesici ve delici aletler ele geçirildi.

 Nevşehir´de Bayram Öncesi Asayiş Uygulamaları

Ele geçirilen suç aletleriyle ilgili 3 kişiye adli ve idari işlem yapıldı. Emniyet yetkilileri, Nevşehir halkının huzur ve güvenliği ve Ramazan Bayramını huzur içinde geçirmeleri için genel asayiş ve güvenlik uygulamalarının şehrin değişik noktalarında yapılmaya devam edileceğini bildirdi. Yetkililer ayrıca vatandaşlardan herhangi bir suç unsuru ya da şüpheli bir durumla karşılaştıklarında vakit gecikmeksizin 155 Polis İmdat Telefonuna ya da en yakın polis birimine bilgi vermelerini istedi. Nevşehir Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince yapılan uygulamalarda çok sayıda suç aleti ele geçirildi. Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı resmi ve sivil ekiplerce 10-14 ağustos tarihleri arasında yapılan uygulamalarda ve müdahale edilen olaylarda çok sayıda tüfek, tabanca, bunlara ait fişek ve mermiler ile pala, kama, bıçak gibi kesici ve delici aletler ele geçirildi. Ele geçirilen suç aletleriyle ilgili 3 kişiye adli ve idari işlem yapıldı. Emniyet yetkilileri, Nevşehir halkının huzur ve güvenliği ve Ramazan Bayramını huzur içinde geçirmeleri için genel asayiş ve güvenlik uygulamalarının şehrin değişik noktalarında yapılmaya devam edileceğini bildirdi. Yetkililer ayrıca vatandaşlardan herhangi bir suç unsuru ya da şüpheli bir durumla karşılaştıklarında vakit gecikmeksizin 155 Polis İmdat Telefonuna ya da en yakın polis birimine bilgi vermelerini istedi.