93/2 Tertip Nevşehir den vatan borcunu ödemek üzere askere gidecek olan Mehmetciklerimiz Birliklerine teslim olmak üzere Türkiyenin dört bir tarafına coşkuyla uğurlanıyor..

Davullarla zurnalarla halaylar çekilerek Dualarla,uğurlanan Asker adaylarımız için Nevşehir  terminaline gelen yüzlerce asker yakınları terminali adeta ana baba gününe döndü.

Nevşehir den asker olacak olan Mehmetciğimiz Oğuzhan Uluçam da akraba eş dost ziyaretleriyle hakkını helal et diyerek uğurlandı. Duygusal anlar yaşanan veda ziyaretinde büyük mutluluk onur vede gözyaşları vardı.

Nevşehir de asker adaylarına moral anlamında bir gelenek haline gelen kutlamalarda Davul zurna eşliğinde eğlencelerinin devam ettiği bildirdi. Bu arada Askere gidecekler için konvoylarla Nevşehir sokak ve caddelerinde büyük yoğunluk yaşanıyor.

Lütfen Asker uğurlaması felakete dönüşmesin…

Vatan borcu Peygamber Ocağı olarak dünden bugüne büyük manevi değer taşıyan Asker uğurlanmasına gölge düşmemesi için Konvoyla araç kullananların daha dikkatli kendilerine yakışır hareket etmelerini kesinlikle böylesine kutsal bir güne Alkolün bulaşmaması gerektiğinin altını çiziyoruz.

İçerisnde Oğuzhan Uluçam ile birlikte Ana baba kuzusu Tüm Mehmetçiklerimize Allahtan hayırlı tezkereler diliyoruz…
Ve Bir Asker parçasıyla sizleri baş başa bırakıyoruz...