Yanlış duymadınız Nevşehir in merkez Esentepe mahallesinde bir binanın üzerine Elektirik direği düştü.Eee burası Nevşehir ve habere konu olan müessese MEDAŞ olunca artık vatandaşımızda duruma alışmış gibi gözüküyor.Ama hadi bu direk oradan geçen bir vatandaşın yada bir çocuğun üzerine düşmüş olsaydı….

 VATANDAŞIN MEDAŞA BÜYÜK ÖFKESİ....

Nevşehir Merkez Esentepe Mahallesi, Huzurlu Sokak ile Şafak Sokak'ın kesiştiği noktadaki elektrik direği zamanla çevresi boşaltıldığı için önce yan yatmış, mahalle sakinlerince durum Medaş’a bildirilmiş olmasına rağmen tedbir alınmamış ve bugün yan yatarak maddi zarara sebebiyet verildiği gibi saat: 14'00 den itibaren de mahallede elektrik kesik bulunmaktadır.

İşin Trajı komik yanı ise henüz Direk halen çekilmiş değil ve sebebi ise;

Vinç bulunamadığı için henüz bir onarım yapılmamış, İddiallara göre Hacıbektaş’tan vinç gelmesi beklenmektedir..

Vatandaşa Göre: "Eee MEDAŞ klasiği normal karşılamak gerekir..."

Olayın en sevinirici yanı ise Direğin orada bir vatandaşımızın üstüne devrilmemesi oldu.Şimdi FİB Haber merkezi olarak 1.olarak önce Nevşehirli Vatandaşlarımızı uyarıyoruz aman ha Nevşehir de bir elektirik direğinin kenarından geçiyorsanız aman dikkatli olun olurya MEDAŞ direkleri her an düşebilir tepenize...

2.olarak MEDAŞ ı uyarıyoruz. MEDAŞ yetkilileri yaptığınız iş iş değil.MEDAŞ ya işini adam gibi yapsın yada yadasını şimdilik buradan bir şey söylemek istemiyoruz.

Sadece Nevşehir değil MEDAŞ ın bulunduğu her ilde size öfke tepki çığ gibi büyüyor.

3.Mesajımızda Enerji Bakanımız Sayın Taner Yıldız’a Nasrettin Hocanını fıkrasında söylediği aman Bakanım kurtar bizi bu MEDAŞ tan….


Medaş ın bu ilk değil sorumsuzca davranışı...Daha öne bir ay öncesindede Çat kasabasında MEDAŞ a ait elektirik direği tehlike yaratmıştı.