Nevşehir tarihi bir sürece giriyor. Önce Valisi, Milletvekilleri, Daire Müdürleri derken şimdide Rektörü, Emniyet Müdürü değişti yada yenilendi.

Seçilmiş veya atanmışların yeni dönemde Nevşehir’in siyasi ekonomik tarihine imza atacak olması büyük önem taşırken, bu anlamda kamuoyunda da çok büyük ses getirdi.

Siyasi partilerde Ak parti,CHP,MHP,BBP gibi siyasi partilerde yaşanılan il ve ilçe teşkilat başkanları değişimleri ile başlayıp devam eden süreçte anlaşılan daha çok değişim süreçleri bizleri bekliyor.

Nevşehir Kamuoyu Bu Değişimden Çok Mutlu

Değişen gelişen ve büyüyen Nevşehir için “Değişim” şart…

Nevşehir de ki değişim rüzgârının sürmesini ve önümüzdeki dönem Nevşehir birlik ve beraberliğine adım atacak isimlerin atanması yada seçilmesi ile oluşturulacak yeni konjektörün Şehrin gelişimine büyük katkı sağlanması bekleniyor.

Bu açıdan Seçimler ve atanma yoluyla önümüzdeki günler Nevşehir için sıcak saatler yaşanmasına kesin gözle bakılıyor. Zira önümüzde Nevşehir için önce NTSO Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası seçimleri,NTB Nevşehir Ticaret Borsası seçimleri,sonrasında Yerel Seçim Belediye Başkanlığı seçimleriyle Nevşehir de taşlar iyiden iyiye oturacak…

EE ne diyelim olması gereken bir durum, Nevşehir için önemli bir süreç ve bu değişimin ilimize hayırlı uğurlu olmasını diliyoruz.