Nevşehir Sivil İnisiyatif Platformu tarafından YARIN (19 Eylül Cumartesi günü) saat 17:00’de Borsa Kavşağı’ndan başlayacak olan Bayrağa saygı yürüyüşü ve mitingde tüm vatandaşlar sadece Ay-Yıldızlı Bayrağımızla katılacaklar.  

Başka hiçbir parti veya kurum kuruluş flamasının bulunmayacağı mitingde teröre lanet yağacak.


Mitinge siyasi partilerden Ak Parti, MHP, CHP, SP, BBP il ve ilçe yönetimleri de katılacak. Nevşehir’de faaliyet sürdüren STK’lardan Enderun Eğitim Vakfı, Semerkant Vakfı, İHH İnsani Yardım Derneği,  Memur-Sen, Hava-İş, Genç Birlik Vakfı, Nevşehir Ülkü Ocakları, Nevşehir Alperen Ocakları,  Ak Parti Gençlik Kolları Teşkilatları,Eczacılar Odası, Ziraat Odası, Anadolu Gençlik Derneği ve diğer sivil toplum kuruluşları da destek verdiklerini açıkladılar.

Nevşehir’de  şehitlere dua ve bayrağa saygı mitinginde terörü  lanet yağacak.

Sadece Şanlı Al Bayraklarımızın ellerde olacağı yürüyüş ve miting nedeniyle Telekom Meydanı öğleden sonra araç trafiğine kapatılacak.

Cumartesi günü (YARIN) Nevşehir’de düzenlenecek olan “Bayrağa Saygı Yürüyüşü ve Şehitlere Dua Mitingi” saat 17:00’de Köprübaşı Mevkii’nden başlayacak.

Borsa Kavşağı’ndan Telekom önüne kadar devam edecek olan yürüyüşün ardından miting düzenlenecek.

Telekom Meydanı’nda gerçekleştirilecek olan mitingde ise İstiklal Marşı ve Kuran-ı Kerim okunacak.  Burada yapılacak konuşmanın ardından dua edilecek ve program sona erecek.

Nevşehir’de düzenlenecek olan yürüyüş ve mitinge vatansever tüm vatandaşlar davet edildi.