Yaban Domuzları Tarlalara Zarar Veriyor...Nevşehir ve çevresinde tarlalalar yaban domuzu tehdidi altında... Nevşehir merkeziyle Göre, Kaymaklı, Uçhisar, Nar, Sulusaray, Gülşehir, Mustafapaşa, Kavak, Ortahisar başta olmak üzere bir çok yerde sürüler halinde görünen ve Av yasaklarıyla korunan domuzlar, tarlada mahsul bırakmıyor....

Nevşehir de Vatandaş, Başvurusundan Sonuç Alamadığını Söyleyerek, Tepki Gösterdi.

Nevşehir de  domuzların tarla ve bahçelerine zarar vermesi nedeniyle birçok yere başvuran vatandaş, başvurusundan sonuç alamadığını söyleyerek, tepki gösterdi.

Yaban Domuzlarının Nevşehir'in Uçhisar beldesinde vatandaşların ekili patates tarlasına girdiği ve bağ bahçelere büyük zarar verdiği belirtiliyor.

Nevşehir'in merkeze bağlı Uçhisar Beldesinde sürü halinde gezen yaban domuzları köylülerin korkulu rüyası oldu.Tarlalarına gelirken artık korktuklarını anlatan vatandaşlar yetkililerden bu konuda yardım beklediklerini ifade etti.


Yaban domuzundan dolayı büyük bir endişe içerisinde olduklarını belirten vatandaşlar,Domuz sorununun çözülmemesi durumunda muhtemel bir domuz saldırısında insanların zarar görebileceğini belirterek ilgili ve yetkililerden ilgi beklediğini söyledi.