Durmak Yok, İnşaata Devam

NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Belediyesinin ilimize kazandıracağı modern kamu hizmet binalarından biri olacak yeni belediye hizmet binasının inşaatı bayram süresince de sürdü.

İçerisinde çok sayıda sosyal birimlerinde yer alacağı yeni belediye hizmet binasının 7. Kata kadar ulaşan bölümünde bayram süresince de çalışmalar durmadı.

Nevşehir Merkez Cami cedit Mahallesi Kayseri Caddesi üzerinde Eski Devlet Hastanesi olarak kullanılan yerin Nevşehir Belediyesi’ne devrinden sonra yıkımı gerçekleştirilen hastanenin yerine belediye binası ve ticaret kompleksinin yapımı hızla devam ediyor.

Yapılacak olan bu kompleksin kapalı inşaat alanı 45 bin 668 metre kare. Meydan, peyzaj ve yaya yolları olarak bina dışında kalan alanlar toplamı 7 bin 729 metre kare. Yaklaşık maliyeti 40 Milyon TL.

Proje içerisinde çok katlı Nevşehir Belediye sarayı, alışveriş merkezleri  ve 2 katlı kapalı otoparkı kapsayan ticaret kompleksi. Belediye hizmet binası, 94 adet iş merkezi, sinema salonları, fast food yerleri, mescitler, 2 adet otopark ve 7 bin metre kare alana sahip meydan ve yaya yollarını içinde barındıran ticaret kompleksi İlimiz merkezine çok modern bir görünüm kazandıracak.