Anadolu Gençlik Derneği Genel Merkezi, 01 Ekim ile 07 Ekim tarihleri arasında kutlanacak Camiler Haftası için tüm gençleri camiye davet etti.
 

Anadolu Gençlik Derneği Nevşehir Şubesi’nin de paylaştığı bilgilendirmede “Haydi Gençler Camide Buluşuyoruz” çağrısı yapıldı ve 04 Ekim Cuma günü Yatsı Namazı vakti verildi.

Camiiler Haftası nedeniyle, Anadolu Gençlik Derneği tarafından Türkiye genelinde düzenlenen HAYDİ GENÇLER CAMİİ DE BULUŞUYORUZ  Etkinliği çerçevesinde Nevşehir Anadolu gençlik derneği olarak bizde 4 ekim cuma akşamı yatsı namazında merkez kurşunlu camii de buluşuyoruz. Nevşehir AGD olarak  özelde Gençleri ve genelde ise tüm halkımızı kurşunlu camii Davet ediyoruz.. özellikle buradan Babalara çok görev düşüyor çocuklarının ellerinden tutarak cuma günü yatsı namazını evlatları ile beraber kılmak için gelsinler. Biz toplum olarak inancımıza maneviyatımıza dört elle sarılmamız lazım, NE OLURSA OLSUN MUHAKKAK DÜNYA VE AHİRET DENGESİNİ KURMAMIZ LAZIM. dünyada yaşamamız için nasıl ki bir gayret çaba şart ise Ebedi olan Ahiret hayatımız için kat kat fazla bir gayret ve Heyacan'la çırpınmamız lazım, Biz kendimize Efendimiz (s.a.v)ın şu Hadisi şerif-i ölçü alıyoruz ;" Kıyametin kopacağını bilseniz dahi elinizde ki fidanı dikin" bizde umutsuzluğa yılgınlığa asla yer yok ve olmamalı da. Ayrıca tüm halkımızdan yapacağımız hayırlı ve faydalı çalışmalar için desteklerini bekliyoruz.
 
NEVŞEHİR ANADOLU GENÇLİK ŞUBESİ