İHH Nevşehir İnsani Yardım Derneği tarafından, Hafta sonu iki seans olarak Nevşehir Kapadokya Kültür Merkezinde Bayırbucak Türkmenleri yararına Gözyaşı Geceleri "Tövbekar" isimli proğram düzenlendi.

İHH Nevşehir İnsani Yardım Derneği Nevşehir Başkanı Baki Öncel, Nevşehir halkımızın büyük beğenisini toplayarak ilgi gösterdikleri Gözyaşı Geceleri proğramını her yıl bir başka etkinlik kapsamında Nevşehirli hemşehrilerimizle buluşturuyoruz. Daha önce Yetimlerimiz için düzenlediğimiz organizasyonun bu seferki ana fikri Bayır Bucak Türkmen kardeşlerimizdi. Proğramımıza gelen ve destek veren herkseze teşekkür ederim. Ayrıca Nevşehir İHH kadın kolları ve Nevşehir Genç İHH birimine Suriye Bayır Bucak Türkmenleri yararına üstlendikleri program sonu kermes için mazlumlar adına teşekkür ederim dedi.

Gözyaşı Geceleri Tiyatro Ekibi, "Tövbekar" adlı oyunu Nevşehir'de sahnelendi. "Tövbekar" oyunu Nevşehirli vatandaşlardan büyük beğeni topladı.

Program öncesinde gazetecilere açıklamada bulunan Dernek Başkanı Baki Öncel, Gözyaşı Geceleri tiyatro ekibini farklı senaryoları sahnelemeleri için her yıl Nevşehir'e davet ettiklerini belirtti.