Güvenlik Memurları Derneği Nevşehir Temsilciliği tarafından 1 Mart Havalimanı Güvenlik Memurları Günü nedeniyle kutlama programı düzenlendi.

Güvenlik Memurları Derneği Nevşehir Temsilcisi Bayazıt Osman Akgül, yaptığı konuşmada şu ifadelere yer verdi; 

Derneğimiz 03.08.2012 Ankara’da kuruldu. Derneğimizin amacı ülkemizin sivil havacılığına katkı sunmak sivil havacılık güvenliği alanında tüm ilgililerin bilgilenmesi bilinçlenmesi ile bu alandaki görevlilerin mesleki olarak gelişmesi aynı zamanda üyelerimizin hak ve menfaatlerini savunmakla birlikte maddi ve manevi dayanışma sağlamaktadır.

Bizler Devlet Hava Meydanları İşletmesi bünyesinde (şikago sözleşmesi) Uluslararası Sivil Havacılık Örgütü’ nün Güvenlikle ilgili Ek-17 mevzuatına göre görev yapmaktayız. 1700 Koruma ve Güvenlik personeli ile yedi gün yirmi dört saat ülkemiz sivil havacılığının güvenliği için hava limanlarında ve seyrüsefer istasyonlarında güvenliği sağlamaktayız. Havalimanlarımızın güvenli olmasının ülkemiz ve dünya açısından önemini farkında ve bu bilinçle bu zorlu görevimizi ifa etmekteyiz. Devlet hava meydanları işletmesi bünyesinde hizmet vermek ve Kapadokya Havalimanı Müdürlüğünde görev yapmaktan mutluluk duymaktayız. Etkinlik programına katılarak bizleri şereflendirdiğiniz içintüm arkadaşlarım adına teşekkürlerimi sunarım”

Program sonunda, Kapadokya Havalimanı Müdürü Mehmet Muslu tarafında  başarılı  güvenlik memurlarına belge takdim edildi.