FİBHABER/ÖZEL-Nevşehir Vergi Dairesi Müdürlüğü, 27 Vergi Haftası etkinlikleri içerisinde yer alan ve 2015 yılı vergilendirme döneminde Gelir ve Kurumlar Vergisi rekortmenlerini belirledi. 

Düzenlenen Törene Nevşehir Valisi Mehmet Ceylan, Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz, Murat Göktürk, Ebubekir Gizligider, Nevşehir Belediye Başkan Yardımcısı Yusuf Kaya , Nevşehir İl Garnizon Komutanı J.Kd Albay Metin Alkaya, Cumhuriyet Başsavcısı Adnan Tosun , Adli Yargı Ad.Kom.Bşk. Sabahattin Sarıdoğan , İl Emniyet Müdürü Metin Kalayoğlu , Smmm Başkanı Oruç Irmak , Defterdar Hatice İşcen Ercoşman, Nevşehir Tic. Ve San. Odası Bşk. Arif Parmaksız, Nevşehir Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Salaş, NTSO Meclis Başkanı Seyit İnce, Daire Müdürleri , Oda Başkanları , ve çok sayıda iş adamları katıldı.


Nevşehir Defterdarlığı tarafından, Geleneksel 27.Vergi haftası etkinlikleri kapsamında ilimizde 2015 yılı beyanlarına göre ilk 10'a giren Gelir ve Kurumlar vergisi rekortmenleri için düzenlenen ödül töreninde, Maliye Bakanı Sayın Naci Ağbal tarafından ilk 10 a giren mükelleflerimize sunulmak üzere gönderilen teşekkür belgelerinin teslim töreni Kapadokya Lodge Otel'de düzenlenen kokteylli törenle sahiplerini buldu.

Nevşehir'de Kurumlar Vergisinde Doğa Tohumculuk, Gelir Vergisinde Nebil Tahincioğlu Nevşehir'de 1.Sırada yer alarak Başarı Belgesini Nevşehir Valisi Mehmet Ceylan'ın elinden aldılar.

İşte Nevşehir Şampiyonları...


NEVŞEHİR'DE KURUMLAR VERGİSİ İLK 10

1 Doğa Tohumculuk Gıda San. Ve Tic. A.Ş.
2 Çevrükler İş Makinesi San.Tic.Ltd.Şti         
3 Nurlular Gıda ve İth.Mad.Pa.Tic.Ltd.Şti.         
4 Apak Paz. Ve Gıda San.Ltd.Şti.                 
5 Öz Ersoylar Tar.Ür.Gıda Mad.San.Ltd.Şti.      
6
7 İnan Meijer Tohumculuk Tic.Ltd.Şti.
8 Turasan Paz.San. Ve Tic.Ltd.Şti.
9 Tezel Tarım.Ürünleri San.Tic.Ltd.Şti.
10 Alper Tohumculuk Tarım Gıda Tic.Ltd.Şti.

NEVŞEHİR'DE GELİR VERGİSİ İLK 10


1 Nebil TAHİNCİOĞLU

2 Ali IŞIKSAÇAN
3 Yaşar TÜRK
4 Fatih DİRİKOÇ
5 Ali ÇOLHAN
6 Mustafa Şahin AKKOÇ
7 Mustafa DİNLER
8 Emin Dinler
9 Fazlı KOÇ
10 Murat GÜZELGÖZ
 

FİB Haber Merkezi olarak dereceye giren tüm Nevşehirli kişi ve kurumlara teşekkür ediyoruz.... Ayrıca Vergi bilincini aşılamak ve iyilerin ödüllendiirlmesi konusundaki değerli katkı ve çalışmaları adına Sayın Defterdar Hatice İşcen Ercoşman ve ekibini kutluyoruz.