Nevşehir'de bir manavın para kasasından yaklaşık bin lira çaldığı ileri sürülen O.D (18), güvenlik kameraları saniye saniye kaydetti.

Edinilen bilgilere göre, Yeni Mahalle Lise caddesinde bulunan bir manava gelen O.D., meyve alma bahaneyle iş yeri sahibinden poşet istedi. Bir süre oyalanan O.D. işyeri sahibinin başka müşteriyle ilgilenmesini fırsat bilerek para kasasına yöneldi. Kasada bulunan yaklaşık bin lirayı alan şüpheli O.D. daha sonra iş yerinden ayrıldı.

Kasada paranın olmadığını fark eden iş yeri sahibi Aytekin Köstekçi, durumu polise bildirdi. Polis ekiplerinin kamera kayıtlarını incelemesinin ardından şüpheli O.D göz altına alındı. Çıkarıldığı Mahkemede tutuklanma kararı verildi.
Emniyetteki ifadesinin ardından savcılığa sevk edilen O.D., görüntü almaya çalışan gazetecileri ise tehdit etti.
Manav sahibi Köstekçi, ‘’Olay günü dışarıda  bulunan meyve ve sebzeleri düzenliyordum.  Bir müddet sonra kasaya geçip baktığında paranın eksik olduğunu fark ettim. Güvenlik kameralarını kontrol ettiğimde müşteri olarak gelen kişinin kasada bulunan yaklaşık Bin lirayı alarak gittiğini fark ettim. Bu olayın ardından ise durumu emniyet görevlilerine bildirdim’’ dedi.

Manavda çalışan Ramazan Karataş ise manavdan hırsızlık yapan kişinin kendisinden portakal ve mandalina istedi. Ben dışarı çıkıp siparişlerini hazırlarken telefon ile konuşarak dışarı çıktı. Ablamı alayım geliyorum dedi ve bir daha gelmedi diye konuştu.