Nevşehir'in Ürgüp ilçesinde düşük maaş aldıklarını iddia eden Meram Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi(MEDAŞ) işçileri iş bırakma eylemi yaptı. 
Adil bir maaş istediklerini belirten işçiler, maaşlarının düzelmemesi halinde eylemi sürdüreceklerini söyledi.
Ürgüp İlçesi Duayeri Mahallesi üzerinde bulunan MEDAŞ arıza merkezinde eylem yapan 26 işçi, adil bir maaş istediklerini , maaşlarının düzenlenmemesi halinde iş bırakma eylemine devam edeceklerini belirttiler.
Ürgüp işletmesinde çalışan arıza bakım ekibi çalışanları, "Ürgüp, Avanos, Kalaba olarak 3 bölgeyi durdurmuş bulunmaktayız. Neden diye sorarsanız biz maaşlarımız 1100 TL’ye çekildi. Benim ev kiram 550 TL bana kalan 450 TL. Ben evli ve çocuklu birisiyim, ben bununla nasıl geçineyim ? Bizim yüklenici firma ile bir sorunumuz yok, yüklenici firma bize her teminatı veriyor her şekilde yapıyor ama bu yüklenici firmanın yarın burada kalacaksın garantisi yok. Yarın buradan gittikten sonra bizim maaşımız yine 1100 TL’ye çekilecek. Biz bunu Medaştan maaşımızı 1700 TL olarak istiyoruz ve biz bunu sonuna kadar bekleyeceğiz ve hiçbir ekibimiz işe çıkmıyor, herkes burada. Yol parası, yemek parasını hepsini istiyoruz" diye konuştu.