ÇANAKKALE  ZAFERİNİN 100. YIL ETKİNLİĞİ SÜRÜYOR

Nevşehir'de Mevlid Sonrası İrmik Helvası Dağıtıldı

Nevşehir’de Çanakkale Zaferi’nin 100. Yıl kutlamaları kapsamında şehitler için Kurşunlu Camiinde okutulan Mevlid-i Şerif’in ardından  vatandaşlara Nevşehir Belediyesi ekipleri tarafından hazırlanan irmik helvası dağıtıldı.

Dünyaya egemen güçler tarafından esaret alınmaya çalışılan büyük Türk Milletinin ,destanlar yazarak kazandığı en büyük zaferlerden biri olan Çanakkale Zaferi’nin 100. Yıl kutlama etkinlikleri Nevşehir’de coşku içerisinde devam ediyor.

Kurşunlu Camiinde Sabah Namazından sonra şehitler için okutulan hatimlerin duasının yapılmasının ardından, Çanakkale’deki kahraman  Mehmetçiklerimizin o dönemlerde yaşadıklarının bugünlerde de olsa hissedilmesi amacıyla asker tayini olarak Nevşehir Belediyesi tarafından hazırlatılan üzüm  hoşafının ardından yine Kurşunlu Camii’nde şehitlerimiz için Mevlid- i Şerif okutuldu.

Nevşehir Müftülüğü tarafından İkindi Namazı öncesinde okunan Mevlid-i Şerif’in ardından vatandaşlarımıza Nevşehir Belediyesi ekipleri tarafından hazırlanan İrmik Helvasının dağıtımı yapıldı.