Nevşehirli Genç İş Adamı Mustafa ve Ayşe Dündar çiftlerinin evlatları Halil İbrahim,Tarık ve Berat Dündar kardeşlerin Göreme Turist Otel'de düzenlenen muhteşem sünnet düğünüyle erkekliğe ilk adımlarını attılar.

FİB Ajans Organizasyon tarafından göz alıcı konsepte süslemeleriyle düzenlenen sünnet merasiminde Sanatçı Ayşegül ve Kapadokya Ekspres seslendirdiği birbirinden güzel parçalarla davetlilerden büyük beğeni topladı.

Dündar Ailelerinin eş dost ve akrabalarıyla tamamen dolan Sünnet merasiminde sunumları FİB Haber Genel Koordinatörü Fikret Çapacı yaptı.

Daha sonra Halil İbrahim,Tarık ve Berat Dündar kardeşler Yeniçeri askerleriyle içeri girerken evlatlarına Anneleri Ayşe Dündar Kuranı Kerim Babaları Mustafa Dündar ise Türk Bayrağı hediye ettiler.

Sünnet Düğünü boyunca keyiflerince eğlenen davetliler sahneyi hiç yalnız bırakmadı.

Palyaçoların yüzlerini boyadığı ve oyunlar oynadığı çocuklar da keyifli anlar yaşadı.

Sünnet Düğün töreni sonrası FİB Haber Merkezimize konuşma yapan Nevşehirli Başarılı genç iş adamı Mustafa Dündar, Bu güzel günümüzde bizleri yalnız bırakmayarak davetimize icabet eden tüm akraba, arkadaş, dost ve yakınlarımıza teşekkür ederiz.” dedi.

FİB Ajans ve Organizasyon olarak Halil İbrahim,Tarık ve Berat Dündar kardeşlerimize hayırlı uğurlu olmasını diliyoruz.

Düğün-Sünnet-Konser-Festival-Açılış gibi bütün özel organizasyonlarınızda Mutluluğa atılan imza FİB Ajans ve Organizasyon her zaman yanınızda..
0 384 212 9 444- 0 532 627 28 74