Nevşehir Pazaryerinde verilen hizmetlerden gerek vatandaşın, gerekse pazarcı esnafının memnun olup olmadığını sorduk. İşte hem vatandaşın, hem de pazarcı esnafının sorumuza verdiği yanıt.

Yavuz Acer : “Pazaryerimizde çok güzel hizmetler var. Allah razı olsun yapandan da, yaptırandan da. Belediye Başkanımıza, Zabıtamıza, Pazarcılar odası başkanımıza teşekkür ediyorum. İtfaiyemiz yolumuzu yarım saate bir suluyor ki, toz olmasın diye. Allah hepsinden razı olsun”

Davut Kartboğa : “15 Yıldır pazaryerinde esnaflık yapıyorum. Oda başkanımızdan ve belediye başkanımızdan son derece memnunuz. Oda Başkanımız Sabah 7 de gelip bizimle birlikte pazardan gider. Kendisi kibir ne bilmez. Kendisinden Allah Razı Olsun”

Mehmet Kuşçu : “25 Yıldır pazarda esnafım. Belediyemizden de, oda başkanımızdan memnunuz. Esnaflarımıza verilen hizmetten son derece memnunuz. Pazaryerimiz biraz daha geniş olsa da esnaflarımıza biraz daha geniş yer verilebilseydi daha iyi olurdu. Kar görmüyoruz, Kış görmüyoruz, yağış görmüyoruz. Müşterimizde memnun yeni pazaryerimizden. Kim bu memlekete bir çivi çakarsa Allah razı olsun”

Ali Gölbaşı : “Yeni pazaryerimizden önce oldukça sıkıntılıydık. Kar da, yağmur da kepaze oluyorduk. Rüzgarlı havalarda çadırlarımız uçuyordu, sıcak olduğunda terden ölüyorduk. Şimdi ise böyle sıkıntılarımız yok. Alanda, satanda memnun”

İsmail Erden : “Genel itibariyle pazaryerimizden son derece memnunuz. Pazarımızda fiyatlar biraz yüksek. Özellikle patates fiyatlarının yüksek oluşu, patatesin yetiştiği bir memlekette bu denli yüksek oluşu bizleri üzüyor”

Hüseyin Çöloğlu : “1988 yılından bu yana pazarcılık yapıyorum. Pazaryerimizden memnunum. Örnek bir Pazaryeri. Yerimiz dar ama güzel. Havalandırma yapılırsa daha iyi olacak. Birde pazarımızda çeşme olursa iyi olur”

Yaşar Dirlikyapan “Şu an pazarımızdaki hizmetler olağanüstü. Belediyemiz ile odamızın diyaloğu çok güzel. Bu diyaloğun iyi oluşu buradaki hizmetlere de yansıyor. Burada pazarcı esnaflarımızın tek beklentisi en kısa zamanda havalandırma sorunumuzun giderilmesi”

Hüseyin Şener : “Pazaryerimiz eski pazaryerimize göre çok çok iyi. Otoparkı var. Aracımızla gelip alışveriş edebiliyoruz. Kapalı bir alanda hizmet veriliyor. Yağmur yaştan korunuyor. Bundan daha hizmet olmaz”

Muzaffer Uslu : “Pazaryerimizden son derece memnunuz. Ancak havalandırma zayıf ve bir an önce belediyemizin ve odamızdan havalandırma sıkıntısının giderilmesini istiyoruz. Çok şükür müşterimizden memnunuz”

Burak İşler : “25 Yıldır esnafım. Odamızda, belediyemizde oldukça iyi. Hizmetler 10 Numara”

Ayhan Memiş :”Allah razı olsun Oda başkanımızdan bizlerle tek tek ilgileniyor, sorunlarımıza çare üretiyor. Pazarımızdan da, odamızdan da, belediyemizden de memnunuz”