Nevşehir de Fenerbahçe forması giyen çift, düzenlenen nikah töreniyle evlendi.
Nevşehir de yaşayan Fenerbahçe taraftarı Zafer Yavuz ve Ayşe Dingil çifti evlenmeye karar verdi. Nevşehir TOKİ M.Akif Ersoy mahallesi Family Düğün Salonu'nda düzenlenen nikah töreninde gelin, damat, Fenerbahçe forması giydi.

Giriş müziği olarak seçtikleri Fenerbahçe dombıra Marşı (Göktürkler) eşliğinde salona giren Çiftler büyük alkış topladılar. 

Belediye Nikah Müdürü Ertuğrul Usta tarafından kıyılan nikahta çift, ''Evlenmeyi kabul ediyor musunuz?'' sorusuna, ''Dar ağacında olsam bile evet'' yanıtını verdi. 

Damat Zafer Yavuz, Gönül verdikleri takımları Fenerbahçe nini formasıyla ve Fenerbahçe Dombıra müziğiyle evlenmek istediklerini, bugünün kendileri için güzel bir anı olacağını söyledi. 

Evlenmek için özellikle sezon sonunu beklediklerini anlatan Zafer Yavuz , ''En mutlu ve en güzel günümüz Düğünümüzü Fenerbahçe şampiyonluk kutlamlarına dek getirdik.Eşim Ayşe de benim gibi bu renklere aşık biri.Allah herkese sarı dediğinde, lacivert diyen bir eş nasip etsin'' dedi...

Düğünün organizasyonunu gerçekleştiren FİB ajans Organizasyon Genç Çiftlere Kuranı Kerim ve Türk Bayrağı hediye ettiler.

Düğünün muhteşem kılan bir diğer özel ayrıntı ise Orkestrada Turgay Kozan muhteşem sergilediği performansıyla davetlileri mest etti.

FİB Ajans Organizasyon tarafından gerçekleştirilen muhteşem Düğün, Nar, Sulusaray kasabalarıyla Balıkesir Altınoluk ve Ankara dan gelen davetlilerden tam not aldı.

FİB Haber Merkezi olarak genç çiftlere bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz...

Düğün,Nişan,Sünnet gibi tüm organizasyonlarında FİB ajans Organizasyon size bir telefon kadar yakın. 0 384 212 9 444
 0 532 627 28 74 www.fibajans.com -  www.nevsehirorganizasyon.com

Artık size ''evet'' demek kalıyor...



Family Düğün Salonu ; 750 kişilik kapasitesiyle siz değerli müşterilerinin tüm özel gün ve her türlü seminer , toplantı, düğün organizasyonlarında deneyimli profesyonel banket personelleriyle hizmetinizde...


Family Düğün Salonu.İletişim Bilgileri
Telefon 0 544 804 72 72-0 532 622 37 04