Nevşehir Vatan Şehitleri ve Gazileri Derneği tarafından Şırnak’ta görev yapan asker ve polislere hediye gönderildi. 
Nevşehir Vatan Şehitleri ve Gazileri Derneği tarafından Şırnak’ta görev yapan asker ve polislere ulaştırılmak üzere, Nevşehir kabak çekirdeği, pekmez, kuru üzüm ve pestil gönderdi. Nevşehir Vatan Şehitleri ve Gazileri Derneği Başkanı Ramazan Çiftçi yaptığı açıklamada, "Ülkemiz zor bir süreçten geçiyor vatanımızın belirli bölgelerinde terör örgütleriyle güvenlik güçlerimiz mücadele ediyor. Biz de dernek olarak şehit ailelerimizin kendi bütçelerinden hediye paketleri hazırladık" diye konuştu.
Çiftçi, “Ülkemiz zor bir süreçten geçiyor vatanımızın belirli bölgelerinde terör örgütleriyle güvenlik güçlerimiz mücadele ediyor. Bizde dernek olarak şehit ailelerimizin kendi bütçelerinden hediye paketleri hazırladık. İçinde Nevşehir ürünlerinden olan kuru üzüm, kabak çekirdeği üzüm pestili gibi malzemelerden oluşan 520 hediye paketi hazırladık. Şırnak Valiliğine gönderiyoruz. Oradaki polis ve askerlerimize ulaştıracaklar.
Ülkemiz için fedakarlık yapan güvenlik güçlerimize moral olması amacıyla, Türk milletinin Nevşehir halkının yanlarında olduğunu göstermek için hediye gönderiyoruz. İnşallah ülkemiz tez zamanda huzura erer, operasyonlar başarıyla tamamlanır. İçine büyük bir de Türk bayrağı koyduk bu bayrağı da Şırnak iline bağlı Cizre ilçesinde asılmasını talep ettik. Çünkü mücadele bu bayrak için oluyor” şeklinde konuştu.
Vatan Şehitleri ve Gazileri Derneği Yönetim Kurulu daha sonra ise hazırlamış oldukları paketleri Şırnak Valiliğine kargoyla gönderdi.