Nevşehir Belediyesi tarafından Güzelyurt Mahallesi’nin bazı bölgelerinde yağmur sularının Drenaj sistemine bağlanmasına yönelik yapılan çalışmalar kapsamında açılan çukurlarda gerekli tedbir ve uyarı levhalarının yetersizliği ile vatandaşın dikkatsizliğide eklenince kaza kaçınılmaz oldu.


Nevşehir de uyarı levhalarının yetersizliği!! Ve Dikkatsizlik...


Bu sabah saatlerinde Güzelyurt mahallesi Furkan sokakta belediye çalışmalarının yaptığı turan 1 parkı önünde seyir halindeki bir araç yol üzerinde gerekli ve yeterli önlem olmadığı için sürücününde dikkatsizliği sonucu bir araç açılan kanala düştü.

Nevşehir merkez Güzelyurt Mahallesi Furkan Sokakta yürütülen Belediye çalışmasında açılan boru hattı çukuruna uyarı levhalarının yetersiz olması nedeniyle 50 UP 729 plakalı araç çukura düştü. Sabah saatlerinde düştüğü bildirilen Araç hala şu saatlerde düştüğü çukurda bekliyor.

Mahalle sakinleri çalışmaların sağlıklı bir şekilde yürütülmesi ve Bu tür olayların bir daha yaşanmaması için Nevşehir Belediyesi nin yeterli şekilde uyarı levhalarının uygun yerlere yerleştirilmesini ve sürücülerimiziznde daha dikkatli olması için uyardılar.