Kurban bayramında ilimizde teşkilatı bulunan bazı siyasi partilerin bayramlaşma programları.

 Ak Parti'de bayramlaş programı Bayramın 2.günü, il binasında gerçekleştirecek olan bayramlaşma programına İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver ile Merkez İlçe Başkanı Salih Açıkgöz ev sahipliği yapacak. Bayramlaşma programına Ak Partili Nevşehir Milletvekili adayları Mustafa Açıkgöz, Murat Göktürk ve Ebubekir Gizligider’in yanı sıra, Partinin il, merkez ilçe ve ilçe teşkilat yöneticileri ile mensuplarının da katılmaları bekleniyor. 

 
AK Partili Belediye Başkanlarının yanında il genel meclisi ve belediye meclisi üyelerinin de katılımlarının beklendiği AK Parti’deki bayramlaşma programına çok sayıda partilinin de katılacakları gözleniyor.

 Milliyetçi Hareket Partisinde de kurban bayramı nedeniyle 2.Gün bayramlaşma programı gerçekleştirilecek.

İl Başkanı Göksel Taşçı ve Merkez İlçe Başkanı Burak Kalfaoğlu’nun ev sahipliğinde gerçekleştirilecek olan bayramlaşma programına Milliyetçi Hareket Partisinin 01 Kasım erken seçimlerinde aday gösterdiği isimler olan Mehmet Varol, Sait Yüksel ve Hüseyin Ödemiş’in yanı sıra Milliyetçi Hareket Partili Belediye Başkanlarının da katılmaları bekleniyor.

Bayramın 2. Günü 13.30 – 15.00 Saatleri arasında Parti il binasında gerçekleştirilecek olan bayramlaşma programına MHP’li il genel meclisi ve belediye meclis üyelerinin de ilgi gösterecekleri tahmin ediliyor.

 CHP’de bayramlaşma programı bayramın üçüncü günü yapılacak.

 
Bayramın üçüncü günü parti il binasında yapılacak olan programa Milletvekili adayları Fahri Ertik, Mehmet Seyhan Duru ve Fulya Altınsoy’un yanı sıra il başkanı Kamil Gülmez, Merkez İlçe başkanı Semasi Yücel’de katılacaklar.

 Cumhuriyet Halk Partili Belediye Başkanları Avanos Belediye Başkanı İsmet İnce ve Hacıbektaş Belediye Başkanı Ali Rıza Selmanpakoğlu’nun da katılması beklenen bayramlaşma programı Saat 14.00’ te başlayacak.

 Saadet Partisi bayramlaşma programı b
ayramın ikinci günü, Cuma namazı sonrasında 13.30-15.00 Saatleri arasında parti il binasında yapılacak
 
 
İl Başkanı Ali Doğan Simit’in ev sahipliğinde gerçekleştirilecek olan bayramlaşma programına Partinin erken seçimde aday gösterdiği isimler olan Uğur Keleş, İsmail Metin Güven ve Ali Merve Işık’ın da tam kadro katılmaları bekleniyor.
 
 B
ayramlaşma programında il başkanı Ali Doğan Simit’in aday listelerinin verildiği güne kadar süren AK Parti ittifakının neden olmadığına ilişkin açıklamalarda da bulunması bekleniyor.

 
Büyük Birlik Partisi kurban bayramı nedeniyle düzenleyeceği bayramlaşma programında yaklaşan seçim öncesinde bir istişare de yapmayı planlıyor. O nedenle diğer siyasi partilerde 1 ya da 1.5 saat süren program Büyük Birlik Partisinde 2 saat sürecek.

Bayramın ikinci günü 14.00 – 16.00 saatleri arasında düzenlenmesi planlanan bayramlaşma programı il binasında gerçekleştirilecek.