Nevşehir de Soba gazından bir ölüm daha.... Nevşehir’in Acıgöl ilçesine bağlı Karapınar Kasabasında iki kişi Gülşehirden de 1 kişi soba zehirlenmesinden hayatını kaybetti. 


 Nevşehir’in Acıgöl ilçesine bağlı Karapınar Kasabasında iki kişi soba zehirlenmesinden hayatını kaybetti.
 
Nevşehir’de bugün ilk olarak Gülşehir’den gelen haberde Karbon monoksit zehirlenmesinden bir kişi hayatını kaybederken bir kişi zehirlenme sonrasında Nevşehir Devlet Hastanesinde tedavi altına alınmıştı.
 
Günün ikinci soba faciası ise Karapınar kasabasından geldi.Nevşehir’in Acıgöl ilçesine bağlı Karapınar Kasabasında soba zehirlenmesinden dolayı Mustafa Yiğit ve eşi Esma Yiğit hayatını kaybetti.

Gülşehir'de 1 Kişi Vefat Etti...

Nevşehir’in Gülşehir ilçesinde karbonmonoksit gazından zehirlenen bir kişi hayatını kaybetti 22 kişinin ise tedavileri sürüyor.

Edinilen bilgilere göre Nevşehir’in Gülşehir ilçesinde Karavezir Mahallesinde bir evde meydana gelen soba zehirlenmesinde evde bulunan iki kişi karbonmonoksit gazından zehirlendi. Karbonmonoksit zehirlenmesi sonrasında evde bulunan Latife Türk 72 yaşındaki bir kişi hayatını kaybederken Hidayet Türk 73 yaşındaki bir kişi ise Nevşehir Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı. Hayati durumu kötü yoğun bakımda olduğu belirtildi.

Bu sabah saat: 11:30 itibariyle Derinkuyu Ortahisar Acıgöl den Toplam 21 hasta 5 çocuk 16 yetişkin Nevşehir Devlet Hastanesinde yatıyor hastaların sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi.