01 Eylül 2012 tarihinde tüm Türkiye genelinde ve aynı zamanda Nevşehir limizde ehliyet sınavları yapılacaktır.

2012 Yılının 4. sınavı olarak yapılacak olan Motorlu Taşıtlar Sürücü Adayları Sınavı için yazılı sınavları 01 Eylül 2012 Cumartesi günü saat 11.00 ‘de başlayıp 2,5 saat ( 150 dak. ) olup sınava katılan yaklaşık merkezde sınava girecek kursiyer sayısı 551 kişi; İlçe sürücü kurslarından da 763 kursiyer toplamda 1314 kursiyer Ticaret Lisesi, End. Meslek Lisesi, Kız Teknik ve Meslek Lisesi, Mihriban Emin Günel ortaokulu, Anadolu Lisesi, Otelcilik ve Turizm Meslek lisesi, Anadolu Sağlık Meslek Lisesi okullarında yapılacaktır. Belirtilen sınavlar il genelinde yapıldığı için ilçedeki adaylarda ilimiz merkezinde adı geçen okullarda sınava gireceklerdir. Sınava girecek adayların önceden Sınav Harcını yatırılıp dekontunu sürücü kursuna teslim eden, kurumda verilen dersleri takip edip noksan belgesi olmayan adaylar 01 Eylül 2012 tarihinde sınava girmelerinde sakınca olmayacaktır.

        Adayların hangi Sürücü Kursuna kayıtlı ise o kurumdan sınav giriş kimlik kartlarını ve sınav işlemleri ile ilgili diğer bilgilerini de alabileceklerini dile getiren Özbaşak Sürücü Kursu Müdürü Tahsin YARGI bir sonraki sınavın 20 Ekim 2012 tarihinde yapılacağını, bu dönem içinde kayıtlarının devam ettiğini dile getirerek son kez sınava girecek adaylara şunları hatırlattı. Sınava girecek kursiyerlerin sınav günü hangi okulda sınava girecekse en geç 10.30’da hazır bulunmaları, cep telefonu götürmemelerini ve hiçbir soruyu boş bırakmamaları önerisinde bulundu.

Yazılı sınav sonuçlarının ise 17 Eylül 2012 tarihinde www.ozbasak.net adresinden bakılacağını ifade etti.

Sınavda başarılı olan adaylara Özbaşak sürücü Kursu ve “Çalışma arkadaşlarım adına hayırlı olsun der, kazasız günler temenni ederim” .