Nevşehir de bazı kendini bilmez yolcu yada sürücüler Bisikletle, Motorsikletle yada araçların kasası ve penceresinde akrobasi hareketleri yaparak adeta ölüme davetiye çıkartıyor.

Kendi canlarını tehlikeye attığı yetmiyor gibi masum suçsuz vatandaşlarında hayatlarıyla oynadıklarının farkında değiller.

Gördükleri karşısında Özellikle son günlerde artan bu davranışlardaki ruhsal durumları için pekte sağlıklı diyemeyeceğimiz şahısların yakalanarak en ağır şekilde cezalandırılmaları ve psikolojik tedavi görmeleri gerekiyor.

İşte Küçük bir çocuğu kucağına alıp tek eliyle motosiklet süren vatandaş yaptığı tehlikeli yolculukla görenleri hayrete düşürdü.

Kasksız şekilde tümseklere aldırmadan motosikleti süren vatandaş ve önünde oturan küçük çocuğunve tehlikeli yolculuğu tepki çekti.

 

Motosiklet sürücüsü daha sonra tehlikeli yolculuğa aldırmadan gözlerden kayboldu.

Objektiflerimize yansıyan görüntüde; Yolcunun panelvan bir minibüsün arkasında yaptığı yolculuğun ne kadar tehlikeli olduğunun bir göstergesi…

Jandarma kavşağında arkasında çocuk var bide aşırı hızlı kullanıyor polisler genç sürücü olsa hemen yakalarlar ama bu adam arkasındaki çocuğun hayatını hiçe sayiyor.

İşte O Görüntüler www.fibhaber.com Foto Galeri Bölümümüzde