Lütfü Barutlu ve Gülçin Özge Berber çifti hafta sonu Nevşehir Göre düğün salonunda gerçekleştirilen muhteşem düğünle dünya evine girdi.

Nevşehir'de Barutlu Çiftinin gelin arabası TIR oldu...

Barutlu Çifti düğünlerinde gelin arabasını TIR’dan yapmaya karar verdi. Erkek evi TIR’dan Gelin arabasıyla  vatandaşların şaşkın bakışları arasında gelin almaya geldi. Karşılarında TIR’ı gelin arabası olarak gören vatandaşlar şaşkınlıklarını gizleyemedi. Bazı vatandaşlar Damat Lütfü Barutlu'nun yanına gelerek tebrik etti.TIR’dan gelin arabası yapmanın kendi fikri olduğunu belirten damat  Lütfü Barutlu, “Nişanlım da istiyordu. Ortak bir karar verdik, iyi de oldu. Çok büyük şaşkınlık var. Nişanlıma söylediğim zaman biraz şaşırdıFakat sonra o da kabul etti.Herses yolda fotoğraf çekiyor. Önüme geçenlere korna yetiyor. Yeni evlenecek çiftler yandı. Herkes TIR bulmaya çalışacak. ” dedi. 

Lütfü & Gülçin Çifti Dünya Evine Girdi ...
Esra Cenan,Ebru Ceylan,Gülden Berber ve Ezgi Berber'in nikah şahitliğini yaptığı çiftlerin nikahını Göre Belediyesi Nikah memuru Vehbi Doğan kıydı.

Miner Madencilik Genel Müdürü Mustafa Tayfun ve çalışma arkadaşlarıyla Adana dan çok sayıda davetlinin katıldığı düğün merasiminde salonu dolduran davetliler vur patlasın çal oynasın geç saatlere kadar gönüllerince eğlendiler.

Muhteşem düğünde gelin ve damadın aileleri gelen konukları kapıda karşıladılar. Gelin ve damadın salona gelişi sırasında Volkan ve konfetilerin ardı ardına atılması ile ilk danslarını yapan çiftin mutlulukları gözlerinden okunuyordu. 

Düğün törenine katılan davetliler gece boyunca çifti sahnede yalnız bırakmayarak doyasıya eğlendi. Gece boyunca pisten hiç inmeyen çift, hem coştu, hem de davetlileri coşturdu. 

Fikret Çapacı'nın başarılı sunumlarında gerçekleştirilen düğün merasiminde Sahneyi Damat ve gelinin arkadaşları ve sevenlerince de boş bırakmadı.

Gecede misafirlere ikram edilen düğün pastasından birbirlerine tattıran gelin damadın mutluluğunu gören yakınları “ inşallah hayatlarıda hep böyle tatlılıkla devam eder” dileğinde bulundu.

Barutlu çifti; bu mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan tüm davetlilere teşekkür etti.

Bizde FİB Haber Organizasyon olarak Genç çiftimiz Gülçin Özge ve Lütfü BARUTLU çiftine bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

Nevşehir ve Kapadokya da Düğün nişan Sünnet Konser ve tüm özel günlerinizde FİB ajans Organizasyon size bir telefon kadar yakın. en mutlu gününüzü şansa bırakmayın...!

0 384 212 9 444
0 532 627 28 74
www.nevsehirorganizasyon.com
www.fibajansorganizasyon.com