NEVŞEHİR/FİBHABER-Nevşehir’in Ürgüp ilçesinde meydana gelen trafik kazasında iki kişi hayatını kaybetti.

Ürgüp'te Trafik Kazası: 2 Ölü 

Nevşehir’in Ürgüp ilçesinde meydana gelen trafik kazasında iki kişi hayatını kaybetti.


Ürgüp İlçesinde meydana gelen trafik kazasında 2 kişi hayatını kaybetti.3 Kişi yaralandı.

 

Kaza bugün saat 12:10 sıralarında Ürgüp Merkez Fatih Mahallesi Dinler Işıklar kavşağında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Suat ESEN idaresindeki 50 US 258 plakalı otomobil henüz belirlenemeyen bir sebeple 38 EM 964 plakalı araçla çarpıştı. Kazada Ürgüp Belediyesinde zabıtalıktan emekli Suat ESEN ve eşi olay yerine gelen 112 Acil Servis ambulansları ile hastaneye kaldırılmasına rağmen kurtarılamadı.

Suat Esen’e ait 50 US 258 plakalı yeşil UNO ile çarpışan 38 EM 964 plakalı Hyundai accent Blue’de bulunanların ise yaralı olduğu edinilen bilgiler arasında...

Polis kaza ile ilgili  soruşturma başlattı.

 Edinilen bilgiye göre kaza, öğle saatlerinde Fatih Mahallesi Dinler Işıklar Kavşağı’nda meydana geldi. İlçe merkezi istikametinden gelerek 370 Evler Mahallesi’ne dönmek isteyen Suat Esen’in (75) kullandığı 50 US 258 plakalı otomobil, kavşakta Osman Nuri Ramazan’ın (21) kullandığı 38 EM 964 plakalı kiralama otomobili ile çarpıştı.Kazada 50 US 258 plakalı otomobilde bulunan Mürüvvet Esen (78) hayatını kaybederken, ağır yaralanan araç sürücüsü eşi Suat Esen ise kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.

Kazaya karışan 38 EM 964 plakalı aracın sürücüsü Osman Nuri Ramazan ve araçta bulunan ancak henüz kimlikleri tespit edilemeyen 2 kişi ise yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen ambulanslarla Nevşehir’deki çeşitli hastanelere kaldırıldı.