FİB Haber Merkezine gelen son bilgiye göre;Kazada Nevşehir Devlet hastanesine kaldırılan Minibüs Şöförü Mehmet Civelek ile minübüste bulunan ve Ferhat Karaşahin isimli şahısların ağır yaralı ve durumunun ciddiyetini koruduğu belirtildi.Kazada hayatını kaybedenlerin isimleri ise şöyle:Mahmut Özcan,Serkan Civelek ve Erkan Civelek ile maden ocağında kaynakçı olarak çalıştığı bildirilen Şevket Kaya isimli bir kişi hayatını kaybetti.

Tüm gelişmeler dakika dakika www.fibhaber.com da...

Kazaya karışan Tır şöförü ise şuan jandarma karakolunda ifadesi alınıyor.Tır ın şöförünün ismini sizlerle birazdan paylaşacağız. Arkadaşlarımız kaza mahalli,Devlet hastanesi ve Jandarma karakolunda olaya ilişkin FİB haber okurlarına bilgi için çalışıyorlar. 
olaya ilişkin fotoğraf ve video birazdan FİB haber.Com da olacak...
Olayın detayları:

 Nevşehir de Nevşehir E tipi Cezaevi önünden 1 km içerde, çardak yolu üzerinde meydana gelen trafik kazasında Pomza işletme sahiplerinden İş Adamı Bayram Civelek in kardeşi Mehmet Civelek in kullandığı belirtilen  transit marka 50 FC 234 plakalı minibüs ile 50 DH 426 plakalı Tır kafaya kafa ya çarpışması sonucun da ilk belirlemelere göre minibüste bulunan 4 kişinin olay yerinde hayatını kaybettiği 2 kişinin de ağır yaralı olarak Nevşehir Devlet hastanesine kaldırıldığı belirtildi.

 Nevşehir'de trafik kazası: 4 ölü, 2 ağır yaralı

Tır ın üzerinde Derinkuyulu yazısı varmış ve Tırı kullananın şöförun iseismi jndarma karakolundan açıklanmadığı bildirildi.

FİB Haber Merkezinden İbrahim Uysal olay yerinden bildiriyor. Gelişmeler ve Trafik kazasına ait Fotoğraf ve videolar birazdan FİB Haber.Com da olacak.