"Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi, APAK Şirketler Grubu ile kurduğu yol arkadaşlığıyla sanayi-üniversite işbirliğinin en güzel örneklerinden biri olarak çalışmalarını sürdürüyor..." 

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Filiz Kılıç ve beraberindeki heyet Nevşehir’de en fazla istihdam sağlayan ve büyümeye devam eden APAK Gıda Şirketler Grubunun CEO'su Muzaffer Leblebici'yi fabrikadaki ofisinde ziyaret etti.

Bu kapsamda Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversite Rektörü Prof. Dr. Filiz Kılıç, Acıgöl Organize Sanayi Bölgesinde bulunan Fabrikasında üretim faaliyetlerini gösteren APAK Pazarlama ve Gıda San. Tic. Ltd. Şti.’yi ziyaretlerinde kendilerini APAK Gıda Genel Müdürü Tülay Aslan ve personelleri karşıladı. 


Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Filiz Kılıç ile APAK Gıda CEO'su Muzaffer Leblebici üniversite-sanayi iş birliği kapsamında APAK Gıda İşletmeleri arasında gerçekleştirilecek olan üniversite-sanayi iş birliği çalışmaları ile ilgili toplantı yapıldı

Ziyarette APAK Gıda Genel Müdürü Tülay Aslan’dan fabrika hakkında bilgi alan Rektör Kılıç ve beraberindekiler daha sonra fabrikayı gezerek incelemelerde bulundular.

Fabrikanın imal ettiği ürünlerden tadan Rektör Kılıç ziyaretten memnun olarak ayrıldı.