Nevşehir’de AK Parti Gençlik Kolları Başkanlığı tarafından ‘’ Çam Ağaçlarını Değil, Camileri Ümmetle Süslüyoruz’’ programı düzenlendi.
AK Parti Nevşehir Gençlik Kolları Başkanlığı tarafından Mustafa Paslanmaz Caminde ‘’Çam ağaçlarını değil, camileri ümmetle süslüyoruz’’ programı düzenlendi.  Yatsı namazından sonra başlayan programa konuşmacı olarak katılan Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Dekanı Prof. Dr. Zülfikar Durmuş bu anlamlı günde programa katılan tüm vatandaşlara teşekkür etti. Durmuş burada yaptığı konuşmada, ‘’ Bizler Müslümanlar olarak birbirimize her zaman destek olmalıyız. Bir Müslüman olarak diğer Müslüman din kardeşimizin cehennem azabından kurtulması için elimizden gelen her şeyi yapmakla mükellefiz. Öğrenmek ve öğretmek zorundayız. Burada bizleri bu anlamlı programımızda yalnız bırakmayan tüm vatandaşlarımıza teşekkürlerimi sunuyorum’’ dedi.
AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Rauf Yanar ise yaptığı açıklamada bugün burada düzenlenen programa katılan tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Bu anlamlı günde bizlerde Ak Gençlik olarak ‘’Çam Ağaçlarını Değil, Camileri Ümmetle Süslüyoruz’’ programı düzenleyerek bu anlamlı güne idrak etmek istedik’’ şeklinde konuştu. 


Kapadokya İnternet Medyacılar, Yazarlar ve Gazeteciler Cemiyeti Haberini üye olmayan sitelerin kullanması yasaktır.