Nevşehir Valisi Mehmet Ceylan ve Milletvekili Mustafa Açıkgöz yılbaşı gecesini görevleri başındaki kamu çalışanlarını ziyaret ederek geçirdi.

Vali Ceylan ve Milletvekili Açıkgöz, Nevşehir Devlet Hastanesi, İl Jandarma Komutanlığı , İl Emniyet Müdürlüğü Merkez Karakolu, 112 Acil Servis ve  personelini ziyaret edip çalışanlara gül takdim ettiler.

Vali Ceylan ve Milletvekili Açıkgöz'den yılbaşı gecesi turu

Nevşehir Valisi Mehmet Ceylan ve Milletvekili Mustafa Açıkgöz, yılbaşı gecesi vatandaşların huzuru ve rahatlığı için çalışan personelin yeni yıllarını da kutladı. Vali Ceylan, Milletvekili Açıkgöz ve beraberindekiler ayrıca Nevşehir Hastanesi acil servisi ve servislerdeki personel ile yatan hastaları da ziyaret edip geçmiş olsun dileklerini sundu. Tüm çalışanlara iyi nöbet ve iyi yıl dileklerini sundular.

İLK ZİYARET HASTANEYE

Nevşehir Valisi Mehmet Ceylan, Milletvekili Mustafa Açıkgöz ve beraberindekilerin yılbaşı gecesi ilk ziyaret durağı Devlet Hastanesi oldu. Önce hastanede personel ve hastaları ziyaret ettiler. Hastane çalışanlarına ve hastalara gül veren Vali Ceylan ve  Milletvekili Açıkgöz  hem acilde hem de servislerde yatan hastaları da ziyaret edip geçmiş olsun dileklerini sundu.

SONRA KARAKOL ZİYARETİ

Nevşehir Valisi Mehmet Ceylan, AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz ,İl Emniyet Müdürü Metin Kalayoğlu  ve beraberindekiler daha sonra yılbaşı gecesi nöbette olan Emniyet Müdürlüğü personelini ziyaret etti. 

VE İL JANDARMA KOMUTANLIĞINA ZİYARET

Ziyaret sonrası açıklamada bulunan AK Parti Nevşehir Milletvekili ve TBMM Divan Katip Üyesi Mustafa Açıkgöz, "Nevşehir 
Merkez Karakolumuzdaki cefakar, fedakar, şehrimizin ve ülkemizin kahraman emniyet mensuplarımızı gece nöbetlerinde ziyaret ederek; şahsım ve aziz milletimiz adına şükranlarımızı, minnetlerimizi sunduk" daha sonra Nevşehir Devlet Hastahanemizde tedavi gören hastalarımıza ve yakınlarına acil şifalar temennilerimizi sunduk. Gece gündüz demeden fedakarca çalışan sağlık personelimizi de ziyaret ederek; hemşirelerimize sağlıklı, hayırlı, bereketli yıllar diledik.
Son ziyaretimiz Nevşehir 
İl Jandarma Komutanlığımıza oldu. Tüm Mehmetçiklerimize kutsal görevleri için gönülden teşekkürler..." dedi.