FİB Haber merkezine gelen bir ihbarla anlatılanlar ve gördüklerimize inanamadık.FİB Haber olarak görüntülediğimiz olay hakkında Mehmet Akif Ersoy mahalle sakinleri bakın bize neler anlattılar...
Nevşehir’in Mehmet Akif Ersoy Mahallesinde bir kamyon, ana su hattındaki patlamadan dolayı yolun aniden çökmesi nedeniyle çukura düştü.
Geçtiğimiz günlerde FİB Haber Merkezimizdeki Nevşehir Yol yapmasını bilmiyor haberimizdeki değerlendirmelerin ne denli haklı olduğu bir kez daha ortaya çıktı...


Nevşehir'de Yolda yürürken dikkat heran çukura düşebilirsiniz....

Mehmet Akif Ersoy Mahallesinde Nevşehir Belediyesi tarafından bu sene başında daha yeni yapıldığı bildirilen parke yol üzerinde bulunan ana su hattındaki patlak nedeni ile yolun alt tabakası oyuldu.

Daha yeni yapılan yolun çökmesi sonucu aracının sol tekerini çukura kaptıran Kamyon Şöforu ise şaşkınlık içinde büyük şok yaşarken hayatım boyunca böyle bir şey yaşamadım.Normal düz yolda seyir hainde gidiyordum biranda çöken yola düştüm gördüğünüz gibi diyerek şaşkınlığını gizleyemedi.

Aracın yavaş olması ve sürücünün aracını kontrol etmesi nedeni ile muhtemel bir tehlike önlenmiş oldu. Mahalle sakinleri olay karşısında şaşkına döndü. Olay sonrasında Nevşehir Belediyesine bağlı ekipler ana su akışını kesti. Yol trafiğe kapandı. Can ve mal kaybının yaşanmadığı olayda mahalle sakinleri belediye yetkililerine tepki göstererek yardım istedi. Nevşehir alt yapısı böylemi olmalıydı diyen vatandaşlar,mahallelerinde su hattının tahrip olduğunu ve değişmesi gerektiğini belirterek patlak nedeni ile cadde boyunca parke taşlarının altının oyulduğunu ve daha kötü bir durumla karşılaşılmaması için bir an önce gerekli önlemlerin alınmasını istediler.

FİB Haber merkezi olarak objektiflermize takılan Kamyonun çöken yola saplanması Resimlerini sizlerle paylaşıyoruz.