Nevşehir'de  cadde üzerinde bulunan elektrik direkleri can ve mal güvenliğini tehdit ettiği kadar, çirkin görüntüsü ile de vatandaşı rahatsız ediyor.

 

Yol ortasında sökülmeyi bekleyen elektrik direkleri tehlike saçıyor…

 

Nevşehir Merkez Yeni mahalle Damat İbrahim Paşa Caddesi üzerindeki MEDAŞ a ait Elektirik Direği tehlike saçıyor.Çok çirkin bir görüntü kirliliğine neden olan yol üzerindeki karşılıklı iki Elektirk direğinin bir an önce kaldırılmasını isteyen vatandaşlar Bunu MEDAŞ mı yoksa Nevşehir Belediyesi mi artık kim kaldıracaksa biran önce kaldırsın ve yer altına alınsın talebinde bulundular.

 

Mahalle sakinleri FİB Haber merkezine yaptıkları açıklamada Mahalle muhtarımız bu konuda bu işi takipcisi olarak bu konunun çözüme ulaştırılmasını istediler.

Aynı zamanda gece karanlıkta kaldığı için görülemeyen veya fark edilemeyen bu direk nedeniyle maddi hasarlı kazalara sebep olabiliyor.

 

"İLLA ÖLMEK Mİ LAZIM?"

 

Mahalle sakinleride cadde üzerindeki hemen yolun üzerinde bu elektrik direklerinin sökülmemesine anlam veremediklerini söylüyorlar. Sökülmeyen direkler nedeniyle sürücü ve yayaların sık sık trafik kazası atlattığını ileri süren Nevşehirli vatandaşlarımız, "Bu direklerin kaldırılması için birisinin ölmesi mi bekleniyor. Bir ölüm olayından sonra direklerin sökülmesi ne anlam taşır. Yetkilileri insan hayatına saygıda davet ediyorum. Yol ortasında elektrik direğinin varlığından rahatsız olmayan yetkilileri göreve çağırıyoruz. Gelin bu direkleri sökün insan hayatın verdiğiniz değeri ortaya koyun." şeklinde tepkisini dile getirdiler.

MEDAŞ yada Nevşehir Belediyesinden yetkililerin buna bir an önce el atmasını istiyoruz.