Nevşehir’de bugün meydana gelen altı ayrı trafik kazasında 3 kişi öldü, 8 kişi ise yaralandı.

Nevşehir’de adeta kabus gibi bir Cumartesi geride kaldı. Nevşehir’de bugün çeşitli yerlerde meydana gelen trafik kazasında 3 kişi hayatını kaybederken 8 kişi ise yaralandı.

İşte www.fibhaber.com haber merkezimizin derlediği ve Nevşehir’de bugün meydana gelen trafik kazalarının detayları;

Nevşehir'de Trafik Kazaları, 3 Ölü , 8 Yaralı

Acıgöl’de Kamyon Motosiklete Çarptı, 1 Yaralı

Nevşehir'in Acıgöl ilçesinde meydana gelen kazada 50 EY 040 Plakalı Tüp kamyonu 50 LD 235 plakalı bir motosiklete çarptı. 
Edinilen bilgiye göre, Nevşehir'in Acıgöl ilçesi merkezinde bu akşam saatlerinde meydana gelen feci kazada 50 EY 040. Plakalı Tüp kamyonu 50 LD 235 plakalı bir motosiklete çarptı. Kaza sonrası Tüp yüklü kamyonetle çarpışan motosikletin sürücüsü genç ağır yaralandı. Motosiklet sürücüsü Yaralı Genç, ihbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulansla kaldırıldığı Nevşehir Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.
Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Derinkuyu’da Trafik Kazası: 2 Ölü

Nevşehir'in Derinkuyu ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 2 kişi öldü.
Edinilen bilgilere göre, bugün saat 13:30 sularında Nevşehir'in Derinkuyu ilçesinde meydana gelen trafik kazasında Ferumuz Şahin (67) yönetiminde ki araç takla attı. Kazada araç sürücüsü Ferumuz Şahin ve eşi hayatını kaybetti.
 
Nevşehir’de Tır Cipi Biçti; 1 Ölü

Nevşehir’de ciple tırın çarpışması sonucu  meydana gelen feci trafik kazasında 1 kişi öldü.
Edinilen bilgiye göre, Nevşehir merkez ilçeye bağlı Çardak köyü yakınlarında meydana geldi. 
Çardak yolu Nevşehir E Tipi Kapalı Ceza ve Tutukevi'ni geçtikten yaklaşık 100 metre sonra, Yılmaz Demir'in kullandığı 16 KK 858 plakalı jeep karşı yönden gelen 38 D 8121 plakalı TIR ile çarpıştı.
Yapılan İhbar üzerine kaza yerine çok sayıda polis ve ambulans sevk edildi. 
Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine  polis ve ambulans ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin çabaları sonucu  yaralı sürücü sıkıştığı cipten çıkartılarak Nevşehir Devlet Hastanesine kaldırdı. 
Nevşehir Devlet Hastanesinde yapılan tüm müdahalelere rağmen cipin sürücüsü Çakıllı köyü nüfusuna kayıtlı 51 yaşındaki Yılmaz Demir hayatını kaybetti.

Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Göre’de Minibüs Ters Yola Girdi; 1 Yaralı

Nevşehir Göre yolu Bölge Trafik mevkiinde meydana gelen trafik kazasında kontrolden çıkan minibüs orta refüjü aşarak karşı yöne geçti ve yol kenarındaki toprak alana çarparak durabildi.
Karşı yönden başka bir aracın gelmemesi sayesinde kaza ucuz atlatılırken, yaralanan sürücü hastanede tedavi altına alındı.

Polisin kazayla ilgili başlattığı inceleme sürüyor.

Nevşehirde Motosiklet Yaşlı Kadına Çarptı 3 Yaralı

Nevşehir Kültür merkezi önünde meydana gelen trafik kazasında motosikletin çarptığı yaşlı kadın ile motosiklette bulunan iki kişi yaralandı.

Kaza Nevşehir Kültür merkezi önünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Nevşehir Sanayisinden il merkezi istikametine seyir halinde olan motosiklet, yolun karşısına yaya olarak geçmeye çalışan yaşlı kadına çarptı. Kazada yaşlı kadın ve motosiklet sürücüsü Süleyman T. ile motorsiklette bulunan diğer bir kişi yaralandı.

Yaralılar olay yerine gelen ambulansla Nevşehir Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Kaza ile ilgili soruşturma devam ediyor.

Yaşlı kadının bilincinin kapalı hayati tehlikesinin mevcut olduğu belirtildi. 
Kazaya ilişkin MOBESE
 görüntüleri inceleniyor.

Nevşehir Jandarma kavşağında Kaza 3 Yaralı

Nevşehir 2000 evler yolu Jandarma kavşağında meydana gelen trafik kazasında 3 kişi yaralandı.Yaralılar olay yerine çağrılan ambulanslarla Nevşehir devlet hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kaza nedeniyle yol bir süre trafiğe kapatıldı. Polis kazayla ilgili inceleme başlattı.