NEVŞEHİR(MHA) 1 Kasım seçimlerinin ardından Nevşehir’den yeniden Türkiye Büyük Millet Meclisinde Nevşehir’i temsilen Vekil seçilenlere hayırlı olsun ve bizimde bir sorunumuz var çözer misiniz? Ziyaretleri bugünlerde oldukça arttı.

Nevşehir’de AK Partiye yakınlığı ile bilinen çok sayıda Sivil Toplum Kuruluşu AK Partili Nevşehir Milletvekillerini ziyaret kuyruğuna girdi adeta. Bunların başında ise seçim döneminde AK Partiyi desteklediklerini açıklayan, hatta seçim sonrasında hayırlı olsun ziyaretine davulla – zurnayla giden Sivil Toplum Kuruluşu da vardı.

Görmeyenler Kültür ve Birleşme Derneği Başkanı Erol Mutlu, Başkan Yardımcısı Mahmut Sami Kemikkıran ve yönetim kurulu üyeleri AK Parti Nevşehir Milletvekili Ebubekir Gizligider’i meclisteki odasında ziyaret etti.

Öte yandan Nevşehir Vatan Şehitleri ve Gazileri Derneği Başkanı Ramazan Çiftçi ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri de yine Milletvekili Ebubekir Gizligider’i meclisteki odasında ziyaret edenler arasında idi.

Her üç Nevşehir Milletvekiline Mecliste yapılan ziyaretlerin bir süre daha devam edeceği gözleniyor. Ziyaretlerde sırf hayırlı olsun temennileri değil, derneklerin karşı karşıya kaldıkları sorunların da Vekillere bizzat çözüm için iletildiği aşikar.