Meteoroloji hafta sonunu dışarıda geçermeyi düşünenlere üzücü haberi verdi.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü Nevşehir için sis uyarısında bulunurken özellikle İç Ege, Batı Karadeniz'in iç kesimleri ile İç Anadolu'da yer yer sis hadisesi beklendiği için ulaşımda aksamalar, görüş mesafesinde azalma yaşanabileceği gerekçesiyle sürücülerden dikkatli ve tedbirli olmalarını istedi.

Meteoroloji Nevşehir de hafta sonunu dışarıda geçermeyi düşünenlere üzücü haberi verdi. Meteoroloji Genel Müdürlüğü Nevşehir için sis uyarısında bulunurken kar yağışı içinde hazırlıklı olunmasını söyledi.

Nevşehir'e SİS Çöktü

Nevşehir i son bir haftadır etkisi altına alan yoğun sis ve yer yer sağanak yağışlı hava nedeniyle  4 dereceye kadar düşün hava sıcaklığı nedeniyle Nevşehir adeta üşüdü.

Soğuk hava Nevşehir de etkili olurken haftaya sıcak havanın geleceği belirtiliyor.

Kar Yağışı ve Sis Uyarısı

Parçalı ve çok bulutlu, bölgenin doğusunun Nevşehir,Kırşehir, Yozgat, Kayseri, Kırıkkale ve Sivas aralıklı yağmur ve sağanak, sabah ilk saatler ile gece saatlerinde Sivas, Yozgat Nevşehir ve Kayseri'nin yükseklerinde karla karışlık yağmur ve yer yer kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Bölge genelinde bu sabah ve gece saatlerinde yer yer sis hadisesi bekleniyor.