Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan hava tahminlerine göre  25 Ocak Pazar ve 26 Ocak günü yağmurlu hava bekleniyor. Hava sıcaklıklarının önümüzde ki hafta -1 dereceye kadar düşeceği tahmin edilirken en yüksek hava sıcaklığı ise 11 derece olacak. Nevşehir’de önümüzde ki  dört gün boyunca hava durumunun şu şekilde olması bekleniyor.
 
24 Ocak Cumartesi, Parçalı bulutlu hava bekleniyor. En yüksek hava sıcaklığı 11 derece, en düşük hava sıcaklığı ise 0 derece olması tahmin ediliyor.
 
25 Ocak Pazar, Nevşehir yağmurlu havaların etkisi altına girecek. En yüksek hava sıcaklığı 10 derece, en düşük hava sıcaklığı ise 0 drece olması tahmin ediliyor.
 
26 Ocak Pazartesi, Nevşehir’de yağmurlu hava devam edecek. En yüksek hava sıcaklığı 8 derece, en düşük hava sıcaklığı ise 1 derece olması tahmin ediliyor.
 
27 Ocak Salı, Yağmurlu hava yerini parçalı bulutlu bir havaya bırakacak. En yüksek hava sıcaklığı 9 derece, en düşük hava sıcaklığı ise -1 derece olması tahmin ediliyor.
 
28 Ocak Çarşamba, Nevşehir yine yağmurlu bir güne başlayacak. En yüksek hava sıcaklığı 9 derece, en düşük hava sıcaklığı ise 0 derece olması tahmin ediliyor.
 
Kapadokya İnternet Medyacılar, Yazarlar ve Gazeteciler Cemiyeti Haberini üye olmayan sitelerin kullanması yasaktır.