Kapadokya Herkülü Yaşar FİB Haber.Com da...
Star Tv ekranlarının fenomeni Yetenek Sizsiniz Türkiye yarışması 1.Turunda juri üyeleri  Acun Ilıcalı,Hülya Avşar ve Eser Yenenler den üç EVET alarak ikinci tura çıkmayı başaran Nevşehirli Kapadokya Herkülü Yaşar Çataltepe ikinci tur için İzmir e gidiyor.

İkinci tur öncesi Nevşehir ve Kapadokya Bölgesinin en çok okunan www.fibhaber.com u ziyaret eden Kapadokya Herkülü Yaşar Çataltepe kendisi hakkında bir çok bilinmeyenleri ve ikinci tura ilişkin hazırladığı süpriz gösterileri ilk kez FİB Haber Merkezimiz Genel Koordünatörü Fikret Çapacı yla paylaştı...

Yetenek Sizsiniz le tanışmanız nasıl oldu?

-Derinkuyulu arkadaşlarının teşvik ve önerileri ile tam istediğim ve kendimi gösterebileceğim en güzel kendimi ifade edebileceğim bir yarışma olarak Yetenek Sizsiniz Türkiye ye katılmaya karar verdim.

2013 Kasım 15 inde Yetenek Sizsiniz Türkiye nin Edirne 1.Tur  elemelerine katıldım.Buradaki yarışmada Acun Ilıcalı,Hülya Avşar ve Eser den üç Evet oyu aldığı juri ve izleyenleri kendisine hayran bırakmayı başaran Nevşehirli hemşehrimiz Kapadokya Herkülü Yaşar Çataltepe ikinci turda hazırladığı muhteşem gösterilerini tüm Türkiye ile paylaşmak için şimiden sabırsızlanıyor.

2014 Ocak 8 ‘inde İkinci Tur performansını İzmir de sergileyecek olan Kapadokya Herkülü Yaşar Çataltepe nin gösterileri şimdiden merakla bekleniyor.

 Gösterileri Dünya da bir ilk ve bir benzeride yok...!

FİB Haber Merkezine açıklamalarda bulunan Kapadokya Herkülü Yaşar Çataltepe,İkinci tur için şimdiye kadar Dünyada hiç denenmemiş olan bir gösteri hazırladığını yine  bu gösterileri içinde üzerinden 3,5 Tonluk bir Jeep geçmesini planladığını fakat bu gösterisinin Rtük e takılacağı düşüncesiyle bunu yapamayacak olmanın üzüntüsünü yaşıyorum dedi.Kapadokya Herkülü ona rağmen herkesin ağzı açık izleyeceği muhteşem bir gösteriye hazır olun diyerek büyük iddiasını da ortaya koydu.

 

"Bu adam her şeye meydan okuyor…"

İkinci Turda Kapadokya ve Nevşehiri en güzel şekilde temsil edeceğini ifade eden Kapadokya Herkülü Yaşar Çataltepe, göreceksiniz ikinci turda muhteşem gösterileriyle Yetenek sizsiniz i adeta yıkacağım dedi.

Kapadokya Herkülü Yaşar Çataltepe, Nevşehirli hemşerilerinden dua ve destek beklediğini de sözlerine ekledi.

Hayatımda hiç dayak yemedim yada başka değişle hiçbir tokat yumruk beni etkilemedi ama unutamadığım beni acıtan tek dayak Annemin bana küçükken vurduğu tokattı.O tokatın acısını hiç unutamıyorum…Ve yine hayatımda kimseyi dövmedim dedi.Yani gücümü hiçbir canlı üzerinde denemedim dedi.

 

 "İlginç bir anısınıda bizlerle paylaşan Kapadokya Herkülü Yaşar bey bir gün ilçemizde bir tanıdığımızın Kızını kaçırıyorlardı ben hemen arabanın önüne geçerek arabayı tuttum sonuç emellerine ulaşamadılar ve kızı kaçıramadılar…"

FİB Haber Merkezi olarak kendisine başarılar diliyor tam desteğimiz ve duamız sizinle…

 Yetenek Sizsiniz Yaşar Çataltepe ve Burhan Ertaş'ın Güç Performansı

 

Kapadokya Herkülü Yaşar Çataltepe kimdir?

 

1974 Nevşehir’in Derinkuyu ilçesinde doğdu.İlkokulu bitirdikten sonra daha küçük yaşlarda çiftçiliğe başladı.

 

Çiftçilik mesleğinin de 13 yaşlarında halter ve vücut çalışmalarına kendi imkanlarıyla başladı.

 

Boy:1 84

Kilo:155

 

Kasa devirme römork devirme,traktör durdurma  türünde İlk gösterisini 1998-99 yılında güç gösterileri şeklinde yaptı. Derinkuyu ilçesinde kendisini hayran bırakan gösterileriyle tanıtan Kapadokya Herkülü Yaşar Çataltepe daha sonra bu Yeteneğimi ilk olarak Nevşehir Yerel tv Lale tv de yaptığı gösterileri ile tüm Kapadokya geneli ve Nevşehir de de tanıttı.

 

Hobileri güç gösterileri ile hayranlık duyduğu Terminatör filminden esinlenerek bu gösterileri kendi imkanlarıyla denedi.

 

Aslen Galatasaraylı olduğunu belirten Kapadokya Herkülü Yaşar, İki araba arasında kaldı üzerinden traktörler geçti ve çok sayıda römork devirdi.

 

 

Yaşar Çataltepe ve Burhan Ertaş Yetenek Sizsiniz Türkiye'de  3 ''Evet'' alarak bir üst tura yükseldi. 

"Yaptıklarımı kimse sakın denemesin…"

Gelin isterseniz Yetenek Siz Siniz in 1.Tur performansında Kapadokya Herkülü Yaşar Çataltepe nin o muhteşem gösterilerini birlikte izleyelim…