Nevşehir’in En Çok Okunan Haber Sitesi Olduk!

Nevşehirli vatandaşların en çok takip ettiği haber kaynağı olarak www.fibhaber.com u tercih etmesi ile 2013 yılında da her yıl olduğu gibi FİB haber farkını ortaya koydu.


Nevşehirin En Çok Güvendiği % 100 Nevşehirli Haber Kaynağı FİB Haber.Com Yine Rakipsiz...!

Nevşehir'de Haber sitesi en son 29 Aralık 2013 tarihi Google analytics raporlarına göre açık ara Nevşehir'in en çok okunan haber sitesi oldu.

'Habere Bakış Açınız Değişecek', Farklı - İlkeli - Basın sloganıyla yayın hayatına 21.06.2006 tarihinde başladık.
Görülmeyenleri görmeyi, yazılmayanları yazmayı gaye edindiğimiz bu yolda bizi yanlız bırakmayan okuyucularımıza binlerce teşekkürler.

TARAFIZ...!

Nevşehir Menfaatleri neyi gerektiriyorsa o taraf olduk.Eğilmedik ezilmedik bükülmedik dim dik asil bir duruş sergileyerek Nevşehirlinin en çok güvenerek takip ettiği Sitenin gerçek sahipleri olarak NEVŞEHİRLİ'NİN Sesi olarak 2014 yılında da kaldığımız yerden daha güzel hizmetleri sunmak için yeni uygulamaları ile ekibimizi büyülterek sizlere hizmet ederek layık olmaya çalışacağız...


Teşekkürler NEVŞEHİR..!

Nevşehir'de ilklere imza atan ve Nevşehir genelinin ne sıcak ve en hızlı haberlerini anında takip ederek haber aldığınız Nevşehirlinin sitesi www.fibhaber.com Dünyaca ünlü arama motoru Google analytics raporlarına göre her yıl olduğu gibi bu yılda Nevşehir'in en çok okunan haber sitesi oldu.

29 Aralık 2013 tarihinde iki rekoru birden kırmayı başardık. Birincisi online olarak ziyaretçi sayısında, ikinci rekorumuz ise günlük ziyaretçi dalında kırıldı.
 

Günlük ortalam hitimiz 20 Bin ila 25 Bin olan FİB Haber.Com un aylık olarak Toplamda 600 Binin üzerinde bir okuyucu kitlesine ulaşarak İç Anadolu Bölgesinde İnternet haberciliğininde öncü ismi oldu... 

2014 yılında da tüm Nevşehir ve Nevşehirli halkımıza layık olmaya çalışarak sizlerle birlikte olacağız.İyinin ve doğrunun yanında Kötünün ve haksızlıkların karşısında olacağız.Şimdiden Tüm Nevşehirli vatandaşlarımıza hayırlı mutlu huzurlu yıllar diliyor Yeni yılın Ülkemiz milletimiz ve Nevşehir için hayırlar getirmesini diliyoruz.Saygı sevgi ve dualarla Allah a emanet olun...

FİB Haber Merkezi Yönetimi