Nevşehir Süt Üreticiler Birliği ve Kaymaklı Tarımsal Kalkınma Kooperatif Başkanı ve AK Parti Kaymaklı Belediye Başkan Aday adayı Mehmet Turhan, Nevşehir Süt Üreticiler Birliği yönetim kurulu üyesi, Nevpetaş İl özel idare petrolü satış görevlisi ve İl Genel Meclis Üyesi Aday Adayı Mehmet Duruş ile Karapınar Tarımsal Kalkınma Kooperatif Başkanı Adem Yel FİB Haber Merkezimizi ziyaret ettiler.
Ziyarette Nevşehir Gündemini takip ettikleri FİB Haber.Com u başarılı çalışmaları için tebrik ederken, BBP Merkez İlçe Başkanlığına getirilen FİB Haber.Com Genel Koordinatörü Sayın İbrahim Uysal ı da kutladılar.

Oldukça samimi bir ortamda gerçekleşen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren FİB Haber Genel Yayın Yönetmeni Fikret Çapacı da ziyaret için teşekkür ederek Nevşehir ve Nevşehirli hemşehrilerimize layık olmaya çalışıyoruz Rabbim utandırmasın dedi.

Çapacı,Bize soruyorlar FİB Haber Kimin ? diye bizde diyoruz ki FİB Haber.Com Nevşehirlinin...Evet Nevşehirin sesi ve sitesi FİB Haber.Com hiçbir şahsın yada kurumun değil Nevşehirin yükselen sesi olmayı sürdürüyor...