Nevşehir’in Acıgöl ilçesinin ekonomik, sosyal ve kültürel açıdan gelişebilmesi için öncelikle Organize sanayi bölgesine daha fazla yatırımcının ilgi göstermesini beklediklerini kaydeden Acıgöl esnaf ve sanatkârlar odası başkanı Âdem Özcan, ilçenin organize sanayiden önemli beklentileri bulunduğunu söyledi.

 

Devlet Teşvikli organize sanayi bölgesinin gelişmesinin ilçede öncelikle ekonomiyi ve işsizliği önleyeceğine dikkat çeken Acıgöl esnaf ve sanatkârlar odası Başkanı Özcan, ilçenin gelişebilmesi için yatırımcılardan ilgi beklediklerini belirtti. Acıgöl organize sanayi bölgesinin gelişmesi için şu ana kadar Nevşehir Milletvekilleri, siyasileri ve bürokratlarının önemli girişimlerde bulunduklarını kaydeden Acıgöl esnaf ve sanatkârlar odası başkanı Özcan, “Organize sanayi bölgemizde yatırımcı sayısının artması hem ilimiz Nevşehir e hemde ilçemize ekonomik açıdan çok büyük yarar sağlayacak. Öte yandan işsizliğe de ilaç olacak. Eski 112 Acil Trafik hastanemizin yerine yapılacağı belirtilen meslek okulunun bir an önce faaliyete getirilmesinin de önemli olduğuna inanıyoruz” diye konuştu.
Nevşehir Acıgöl OSB için şimdiye kadar bu konuda yetersiz kalan başta Nevşehir Ticaret ve Sanayi ODası başta olmak üzere herkesime büyük iş düşüyor...