Bizi izlemeye devam edin… Çok şükür Takipçilerimizde bizi takip ediyor…

Sadece iyi bilinmesi gereken bir önemli konu var ki;

Kimse kimsenin ekmeğiyle oynayamaz.Oynatmazlar OYNATMAYIZ…Bu bir.

Alim Olan Anlar...

Dost görünen şarlatan ve yalakalar her dönem olduğu gibi günümüzde de ortalıkta irinlerini saçarak dolaşmaya devam ediyor. Ne yazık ki var,var olacaklar. Çünkü Siyahın yanında Beyaz Meleğin karşısında Şeytan gerçeği inkar edilemez.Onlar tarihin her dönemlerinde sinsi ve şahsi çıkar hesaplarıyla etrafta dolaşırlarken Rabbimizin de hesapları olduğunu unutanlar yine tarihin her döneminde olduğu gibi önce duygularını sonra onurlarını ve gururlarını kaybederler.

 Fakat şunu çok iyi bilsinler ki bugünlere Zirveye ulaşmamızın sırını altını çizerek paylaşmak  istiyoruz:

Biz Nevşehir’iz ve katkısız katıksız Biz Nevşehirliyiz …Sitemizin sahibi de çalışanları da gönüllü oluşturulmuş tüm muhabirleri de NEVŞEHİRLİLERDİR…

Başarılar her zaman kıskanılır...

Kıskananlar Çatlasın …

Nevşehir’in en çok takip edilerek izlenilen % 100 Nevşehirli sitesi ve internet gazetesi olan FİB Haber.Com Başarılarıyla göz kamaştırmaya devam ediyor.

Dünyaca ünlü arama motorları Google,Yahoo ve Altavista gibi site verileri ile Nevşehir halkımızın yoğun ilgileri açıkça hilesiz entrikasız doğru sonuçları veriyor FİB Haber yine rakipsiz olduğunu bir kez daha apaçık gösteriyor…

İşte dün Nevşehir Gündemin Adresi FİB Haber.Com u sadece dün 05.12.2013 tarihi itibariyle toplam da 23.000 kişi ayrı ayrı IP lerle FİB Haber okudular…Her geçen gün büyüyen izlenme oranı ve takipçilerimizden gelen yorum ve düşünceler Nevşehir’i ve Nevşehir genel haberlerini en güzel şekilde yansıttığımızı beyan ederek tebrik ve teşekkürlerini sunmuşlardır.

Yine en son dünü baz alarak aynı zamanlı itibariyle sitemize giriş sayısı 700-800 sayılarının altına düşmemiştir.

Nevşehir’in ilk İnternet Gazete ve İlk Haber sitesi olma özelliği taşıyan FİB Haber Nevşehir halkının destek ve teveccühleriyle çığ gibi büyümeye devam ediyor.

Nevşehir gündemin adresi FİB Haber gerçek Gazeteci meslektaşlarının her daim yanında ve yanında olmaya devam edecek.Diğer müsvetteleri ne biz ne Nevşehir şimdiye kadar olduğu gibi şimdiden sonrada ciddiye almayacaklardır.

“Teşekkürler NEVŞEHİR…”

Sahibiyle çalışanıyla yüzde yüz Nevşehirli olma özelliğini taşıyan FİB Haber.com bir taraftan Nevşehir ve Kapadokya Bölgesinin İnternet haberciliğinde yükselen değeri olmayı da sürdürüyor.

Yalan,Yanlış,Dedikodu ve İftiralardan uzak ve sadece konusu NEVŞEHİR olan Haber anlayışını Farklı İlkeli Basın zihniyeti ve en sıcak gelişmeleri sizlere birer bir ulaştırma vazife ve sorumluluğunun farkında her zaman Nevşehir ve Nevşehirlinin tarafında  olmayı sürdüreceğini bir kez daha belirmek isteriz.

Bir önemli dip notta işini layıkıyla yapan gerçek emekçi Gazeteci meslektaşlarımıza; Arasında tüm saygı duyduğumuz üstad gazeteci ağabeylerimiz ve arkadaşlarımızın her zaman olduğu gibi dünde bugünde yarında yanlarında olmaya devam edeceğiz.Hepsine saygı ve sevgimiz sonsuz…

 

Kısaca FİB Haber yazar taklitleri ise bizi izlemeye devam eder…

İşte belgesi...

”Ne mutlu bizlere… Ne mutlu Nevşehirli Hemşerilerime”

Saygı Sevgi ve dualarımızla…

Sağlıcakla kalın…

FİB Haber Yönetimi